Már több, mint egy évszázada jelent az autó puszta közlekedési eszköznél jóval többet az embereknek.

 

 

Egy nagyon fontos státusz szimbólum, de lehet akár legjobb barát, társ, munkaeszköz, családtag… minden egyéni esetben más és más a szerepe.

 

Nrg-polír. Autófényezés felújítása

Ebből adódóan pedig könnyen és gyorsán hozzánk nőhet, érzelmileg kötődünk hozzá, szóval amikor eljön a lecserélés ideje, okkal jönnek elő a kétségek.

 

 

Sok esetben a tulajdonosok pusztán azért akarnak autót váltani, mert annak külsejét már megette az idő vasfoga, és jóval szívesebben mutatkoznának valami modernebb, újabb, csillogóbb járművel.

 

 

Főleg a fiatalok körében jelent ez kardinális kérdést, de azért nem ritka eset, hogy a középkorú vagy idősebb generáció is az önkifejezés eszközeként is tekint járművére.

 

Milyen jó is lenne, ha létezne olyan megoldás, melynek segítségével az autó külseje akár 1-2 nap alatt új életre kelhet anélkül, hogy súlyos százezreket kellene ebbe a folyamatba invesztálni. A jó hírünk az, hogy van ilyen lehetőség, csak mindenkinek jó helyen kell keresnie.

Először is nézzük meg, mi okozhatja az autó fényezésének változásait, majd azt, hogy mit tehetünk annak elkerülése, vagy az eredeti kinézet visszaállításának érdekében.

Sokan gondolják, hogy leginkább a téli hideg és szélsőséges időjárás a döntő tényező, ami károsítja az autó kinézetét. Persze, ez is hatással van rá, de a hiedelmekkel ellentétben a nyári meleg sokkal károsabb az autókra nézve.

A káros UV sugárzás nem csak bőrünket, az autó fényezését is meg tudja égetni, és ugyebár ez ellen nem tudunk naptejjel védekezni. A fényezés bemattul, elöregedik, és ezáltal a kocsi is jóval öregebbnek mutat, de egy alapos felületkezelés visszaállíthatja közel az eredeti állapotokat.

A polírozás már nem újkeletű technológia, de mint olyan, ez is folyamatosan fejlődik, és a mai modern, profi módszerekkel nagyszerű eredmények érhetőek el egy ilyen felületkezeléssel.

Profi szakember, profi eszközökkel, anyagokkal és módszerekkel látvány tekintetében csodákra lehet képes, akár egy sok éve leharcolt jármű is egy új fényében tündökölhet a felületkezelés következtében.

Azt sem tudják elegen, hogy a káros hatások meg is előzhetőek, ha autónk külseje el van látva megfelelő védőréteggel ezek ellen.

Nagyon fontos azonban, hogy az ilyen műveleteket ne magunk végezzük, hiszen a nem szakszerű módszerek nagyobb károkat is tehetnek a felületekben, mint amilyenek a polírozást indokolták. Ha te is kedvet kaptál hozzá, hogy új életet lehelj járművedbe, hagy ajánljak neked egy kiváló szakembert!

Nagy Róbert, az NRG polír műhely tulajdonosa sok éves tapasztalattal és nagyon széles körű szakértelemmel bír, így a kezei közül kivétel nélkül tökéletes munkák kerülnek vissza az ügyfelekhez. Alapelve, hogy minden rá bízott kocsit a sajátjaként kezel és csak olyan munkát ad át, amivel ő maga is elégedett lenne.

Műhelyében a polírozáson kívül teljes autókozmetikát és védőrétegek professzionális felhordását is végeznek, így akinek valóban fontos autójának külső esztétikája, bátran keresse Róbertet!

A szolgáltatások széles köréről az NRG polír weboldalán tájékozódhatsz, és a hozzájuk tartozó árakat, illetve munkaidőket is megtalálhatod itt. Jelentkezz be elérhetőségeik valamelyikén, és élvezd autód csodás külsejét úgy, mint ha teljesen új lenne!

Ehhez pedig nem kell azt lecserélned, de még átfényeztetned sem!

Csak bízd rá a kivételesen ügyes Nagy Róbertre!

Pin It on Pinterest

Share This