A közösségi média használói teljesen megőrültek Jennifer Aniston legújabb frizurájától.

 

A napokban a világsztár egy közösségi média oldalon posztolt egy új képet magáról, amiből kiderül, hogy ismét szőkére festette a haját.

 

Bár tény, hogy régóta szőkésbarna tincsekkel villogott, ez az árnyalat most világosabb, mint ami az elmúlt időszakban volt.

 

 

A változást a híres sorozata, a The Morning Show követelte meg, ugyanis újra forgatni kezdenek, a szerephez pedig a szőke frizura dukált.

 

A hölgy eszméletlen jól néz ki, ez a kommentekből is látszik, mindenki odavan a frizurájáért.

 

És talán ez lesz az a momentum, amikor a hölgyek világszerte ismét tömegesen kezdenek új külsőt varázsolni maguknak, legyen az új frizura, hajszín, új sminkdivat, vagy éppen új ruhatrendek.

Hiszen mindannyian tudjuk jól, a pandémia már nagyon régóta tart, kezdünk belefásulni.

Viszont a tavasz lassan már a nyakunkon van, és tudjuk mindannyian, hogy ez mit jelent: változást.

 

Ilyenkor mindenki nagy levegőt vesz és úgy dönt, hogy változtat magán valamit. Ismerős az érzés, ugye?

 

Nem csak év elején, de a tavasz kezdetekor is hódít mindenkinél a „newme” – hashtag, ráadásul a tény, hogy már hónapok óta a négy fal között töltjük időnk legtöbb részét, csak még jobban ráveszi az embereket arra, hogy változtassanak.

És ez általában a nőkre jobba igaz, mint a férfiakra. Mint mondtam, ilyenkor jön az új frizura őrület, most, hogy a bulvárhírek és a közösségi média tele van Jennifer új frizurájával, csak még jobban kedvet kap hozzá mindenki.

Nem kell elkeseredni amiatt, hogy most sok helyre nem tudunk menni és kiöltözni is maximum azért fogunk, hogy átmenjünk a nappaliból a konyhába. Napközben ugyanúgy lehet sétálni, járkálni a városban, kirándulni, természetesen a szabályokat betartva.

És hát titokban azért mindenkiben bujkál a gondolat, hogy nemsokára hátha eljön az idő, amikor minden megváltozik, akkor bizony szükség lesz csini ruha darabokra.

Csinos ruha

A Scarlet Fashion egy olyan online ruházati webáruház, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres, köszönhetően a hatalmas kínálatuknak. Minden nő életében legalább egyszer – na, jó, legalább százszor – kimondta már, hogy nincs mit felvennie, üres a ruhásszekrény (ami ugyebár nem igaz).

Ezt a dilemmát a Scarlet Fashion webáruházával gyorsan meg tudod oldani. Náluk mindig a legújabb trendeknek megfelelő ruhákat és kiegészítőket találsz. Legyen szó elegáns, alkalmi vagy sportos/utcai viseletről, innen biztos, hogy nem távozol üres kézzel.

És pontosan a divatos, sokszínű és egyre nagyobb kínálatuk miatt sikerült nekik egyre több hölgyvásárlót elérni rövid időn belül. És még így sem álltak le, folyamatosan azon vannak, hogy a webáruház fejlődjön és növekedni tudjon.

Oldalukon könnyen tudsz navigálódni, ugyanis a termék kategóriák között pár kattintással egyszerűen lehet válogatni. Sőt, mindig találsz náluk akciós termékeket. Hogy ezekről ne maradj le, az oldal alján könnyedén fel tudsz iratkozni a hírlevelükre.

Ha pedig imádod a divatot és szeretnél mindig naprakész lenni a témát illetően, akkor figyelmedbe ajánlom a blog oldalukat, itt mindig van mit olvasni.

Ráadásul, ha a blogra kattintasz, láthatod, hogy arra is van lehetőség, hogy viszonteladóként csatlakozz hozzájuk. Erről természetesen részletesen olvashatsz a weboldalukon.

Emellett minden fontos információt megtalálsz a weboldalon, mint például a fizetési opciók, szállítás és hasonlók. Elérhetőségük a következő: +36 70 373 0219,

1203 Budapest, Ady Endre utca 68-70.

Vásárlásra fel! www.scarletfashion.hu

Pin It on Pinterest

Share This