A világ folytonos változásban van, és manapság már a kiszámíthatatlanság is egy elég frusztráló tényező.

…így jó érzés bizonyos támpontokba kapaszkodni.

 

Ilyen például a mindenkor aktuális trend, vagy más néven divat, főleg a nők számára.

 

Történjen a világban akármi, legyen a helyzet, jó, rossz, vagy éppen kilátástalan, a divat örök és kézzel fogható.

 

Még akkor is, ha éppen a sokféleség az az irányzat, amit követhetünk.

Szanyi Brigitta. Scarlet Fashion

Már a 2020-as év is az elfogadás és sokszínűség jegyében telt, de a 2021-es év kifejezetten erről fog szólni.

 

Mind amellett, hogy jelen van az életünkben és a trendekben a klasszikus és örök szépség, új irányvonalak is felütötték a fejüket, amik elsőre akár bizarrnak is tűnhetnek nekünk.

Az egyik ilyen nagyon szélsőséges trend jelenleg, hogy a nők az egyenjogúság jegyében elkezdtek nem borotválkozni, jelentős testszőrzettel mutatkozni.

Megoszlanak a vélemények a higiéniai oldalról, és természetesen az esztétikummal kapcsolatban is, de ennek ellenére az irányzat egyre nagyobb népszerűségnek örvend és egyre nagyobb követőtáborral büszkélkedik.

A másik újdonság, ami talán már nem is annyira új, de csak most került igazán előtérbe, az a bodypositivity irányzata. Ezt azt hirdeti, hogy a hibái ellenére is merjük szeretni testünket, és ne akarjunk minden féle konvencióknak mindenáron megfelelni.

Szépen mutatja a filozófia térnyerését, hogy a legtöbb jelentős ruházati márka már forgalmaz curvy ruhákat a teltebb típusú nők számára, és sok esetben átlagos vagy éppen lányokat szerepeltetnek plakátokon, vagy akár a kifutón is.

Ez az irányzat is megosztó ugyan, de sokkal kevésbé, mint az előzőleg említett. Itthon is sok vállalkozás építette be a filozófiát eladási stratégiáiba.

Többek között az egyik legdinamikusabban fejlődő női ruha forgalmazó vállalkozás, a Scarlet Fashion is folyamatosan bővülő plus size választékkal rendelkezik.

A cég filozófiája magában foglalja, hogy a divat igen is minden nő számára elérhető kell, hogy legyen, és hogy a stílusos öltözködést nem sajátíthatja ki magának pusztán egy, adott tulajdonságokkal rendelkező réteg.

Ez nem csak azért üdvös, mert most már a nagyobb méreteket viselő hölgyek is lehetőséget kapnak a csinos öltözködésre.

És ez által nagyobb önbizalomra tehetnek szert, de azért is, mert az elmúlt évszázadok sok szorongó generációja után, talán most felnövőben van egy olyan korosztály, akik valóban képesek lesznek saját valójukban elfogadni és szeretni önmagukat, felesleges szorongások nélkül.

A harmadik, és egyben utolsó irány, amit ma említeni szeretnénk, az a stílus megtestesülésének joga. Idén szinte mindenki öltözhet kedve szerint abba, amit kényelmesnek és önazonosnak érez, nincs egy szűk mezsgye, amin belül mozoghatunk, ha valóban divatosak akarunk lenni.

Az öltözködésen keresztüli önkifejezés újra teret nyer önmagának, és az lesz a szép, aki különleges, nem pedig, aki képes a sorba szürkén beállni.

Már csak ezért is érdemes a Scarlet Fashion üzletébe vagy webáruházába ellátogatni, hiszen az itt kapható választék nem csak egyedi, de rendkívül széles is a stílusok tekintetében.

Ha valaki a szolidabb, visszafogottabb vonalakat kedveli, akkor is megtalálja, amit keres, és ha merészebb és különlegesebb darabokat keresünk, itt akkor is jó helyen járunk.

Tehát az év jelmondata: légy bátran önmagad, szégyenkezés és korlátok nélkül!

Érdemes ezt egy kicsit most mindenkinek ízlelgetni! www.scarletfashion.hu

Pin It on Pinterest

Share This