Ahhoz, hogy a nyári időszakban is jól érezd magad a ruháidban, érdemes felmérni, hogy mi az, ami jól áll.

 

Nyáron nehezebb megtalálni a megfelelő ruhadarabokat, mert a nagy hőségben legszívesebben egész nap fürdőruhában vagy minishortban és topban lennénk.

 

Bár ezt otthon megtehetjük a négy fal között, de az utcára kilépve már nem biztos, hogy megállná a helyét.

 

És nem feltétlenül azért, mert nem divatos, hanem inkább azért, mert kirívó.

 

A nyári hónapokban a nagy meleg bizony sokszor megnehezíti az öltözködést, mert szeretnénk egyrészt nem hőgutát kapni, másrészről szeretnénk, ha nem gondolnának csúnyákat rólunk.

A túl rövid, a túl kivágott, a keveset takaró ruhák és a hosszú farmernadrág és hosszú ujjú felső között kellene megtalálni az arany középutat, de ez sokszor bizony elég nehéz.

Már csak azért is, mert a legtöbb áruházban és üzletben ilyenkor olyan ruhákat árulnak, ami ugyan nyáron a melegben jó lehet, viszont nagyon keveset takar.

Az ízlésességnek van egy bizonyos foka, amit már nem illik túllépni, legyen szó egy esti partiról vagy egy céges rendezvényről.

Az ilyen esetek elkerülése végett sok cég alkalmaz dresscode-ot, amivel igyekeznek segíteni az alkalmazottaknak is, hogy mi az, ami belefér és mi az, ami már nem. Viszont a magánéletben mindenki maga dönti el, mit vesz meg és mit vesz fel.

Ahhoz, hogy a rengeteg bolt és a hatalmas kínálatok között ne vesszünk el, jó, ha nyáron a ruhaválasztásnál pár dolgot szem előtt tartunk! Nem feltétlenül a minél rövidebb, annál jobb, mert nem lesz melegem-elv a legmegfelelőbb.

Egy laza, vékony anyagú, nem feszülős nyári nadrág sokszor sokkal jobb választásnak bizonyul.

Takarja a bőrt, így a leégés veszélye kisebb, emellett nem kell feszengeni azon, hogy túlságosan felcsúszik az a minishort.

És ez csak egy példa a sok közül, de megmutatja, hogy érdemes sok esetben a ruha anyagával és fazonjával játszadozni.

Van egy szuper webáruház, a Scarlet Fashion, ami kifejezetten női ruhákra és kiegészítőkre specializálódott. Náluk télen-nyáron mindig óriási a kínálat, olyan ruhák közül lehet válogatni a webshopban, amik nem jönnek szembe veled az utcán minden második sarkon.

És ez az egyik dolog, amit a nők nagyon szoktak szeretni a Scarlet Fashion-ben. Jelenleg az egyik kedvenc a nők körében, az az egyberuha. Ezt télen-nyáron lehet hordani, attól függően, hogy milyen anyagból készült ruhát választunk.

Télen ugyebár a melegebb, vastagabb ruhák jöhetnek szóba, nyáron viszont szintén rengeteg csinos és színes ruhák közül lehet válogatni.

A megfelelően kiválasztott ruha nagyon sokat segíthet abban, hogy jól érezd magad a bőrödben és ne azon feszengj, hogy kényelmetlen, túl szoros a ruha. Főleg a nyári, 30-35 fokban igazán kellemetlen tud lenni, ha szoros, feszes ruhában kell lenni egész nap.

Ha a webáruházból vásárolsz, a futárszolgálat a megadott címre pár nap alatt kiszállítja a megrendelésedet. Ami igazán szuper az online rendelésben az, hogy 20.000 forint felett már ingyenes a kiszállítás.

Az ezzel kapcsolatos információkat megtalálod az oldalon. Ha azonban az üzletben szeretnél személyes átvételt, arra is van lehetőség.

A Scarlet Fashion üzlete a 20. kerületben található, cím: 1203 Ady Endre utca 68-70.

A csinos és kényelmes miért ne létezhetne együtt? A Scarlet Fashion-nél ennek nincs akadálya!

Látogass el a weboldalukra és nézz körbe náluk, szerezz be egy pár új ruhát a nyárra!

Pin It on Pinterest

Share This