Nagyon népszerű a tetoválás, egyre többen varratnak magukra különféle mintákat, feliratokat.

 

Felmerülhet bennük a kérdés, hogy vajon ők is mehetnek-e szoláriumba?

 

A válaszunk röviden: igen.

 

 

A tetoválásra semmilyen rossz hatással nincs a szolárium.

 

Azonban a friss tetoválásokat óvni kell. Ebből a cikkből az is kiderül, hogy mire kell figyelni újonnan készült tetoválásánál szoláriumozás szempontjából.

A barna bőr nem korlátozott! Bárki számára elérhető. Ki ne szeretne úgy kinézni, mintha most érkezett volna egy kéthetes, pihentető, tengerparti nyaralásról?

Teljesen begyógyult tetoválással mindenféle gond és következmény nélkül nyugodtan lehet menni szoliba. A gyógyult tetoválást nem halványítják az UV-sugarak, a bőröd ugyanúgy viselkedik, mintha nem lenne rajta semmi.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy minden esetben fontos, hogy minőségi szoláriumba menjünk, ahol prémium UV-csöveket alkalmaznak.

 

Erre kiváló választás a Trend automata szolárium stúdió hálózat bármely szalonja Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron.

 

Bőrünk csak így maradhat egészséges.

Ha a bőr megég, a túl hosszú szolárium gépben töltött idő miatt, vagy a nem elég minőségi szolárium miatt, akkor bizony előfordulhat, hogy a bőr megégésével a már begyógyult tetoválás is károsodik.

Senki nem szeretné, hogy testének éke elcsúfuljon. Hogy ezt elkerüld, mindenképpen a legjobb szoliba kell menni. A Trend automata szoláriumok csövei nem égetnek!

A legmodernebb technológiáknak köszönhetően bőröd teljes biztonságban van a szolizás ideje alatt, és csodálatos, foltmentes eredményben lehet részed.

Ha mindenképpen szeretnéd megóvni és félted tetoválásod, akkor letakarhatod a szoláriumozás idejére. Így a biztosnál is biztosabb lehetsz abban, hogy semmi nem fog történni vele.

 

Mi a helyzet a friss tetoválásokkal? Lehet-e velük szoláriumba menni?

 

Sajnos ebben az esetben nem igazán ajánlott. Egy friss tetoválás olyan, mint egy seb, hiszen a bőrfelület (ha szabad szemmel ez nem is látható) sérült, nyílt, nincs begyógyulva.

Friss sebekkel szintén nem lehet szolizni menni. A tetoválások a bőr felső rétegében vannak, így az UV-sugarak azon a területen mélyebbre hatolhatnak, mint amennyire kellene nekik. Ez nem csak a tetoválást ronthatja el, de ami még rosszabb, hogy bőröd is roncsolódhat.

Ekkor a napon sem javasolt sokat tartózkodni, hiszen mind a természetes, mind a mesterséges UV-sugarak káros hatással lehetnek egy újonnan készült tetoválásra. A tetoválásnak teljesen be kell gyógyulni, mielőtt UV-sugarak érik, akár természetes, akár mesterséges.

A bőrnek maga a tetoválás elkészítése is elég nagy sokk volt, így muszáj regenerálódnia. Ha nem tudod kivárni a gyógyulási időt, és már ideje lenne az újabb szolizásnak, ez is megoldható: egyszerűen takard le az adott részt, ahol a tetoválás található, így az megvédhető.

Ha neked is tetoválás díszíti a tested, akkor a tetovált részt különös odafigyeléssel kell bekenni szoláriumkrémmel. Ezzel még jobban megvédheted, színe nem fog kifakulni.

A szoláriumkrémek használata egyébként is nagyon fontos, ezt a lépést minden szolizás után nagyon ajánlott megtenni. A hidratálás mellett elősegíti a szebb barnulást, és anti-aging hatással is bír.

A tetoválással rendelkezők is ugyanúgy vágynak a gyönyörűséges, üde barna bőrre, mint mások. Ez számukra sem lehetetlen, hiszen a minőségi szoláriumokkal és a megfelelő kezeléssel semmiféle problémájuk nem származhat a szolizásból.

A legjobb minőséget a Trend automata szolárium stúdiók garantálják. Hozzánk bárki betérhet, bármikor!

A 0-24-es egész éves nyitva tartásnak köszönhetően nincs olyan, hogy rossz időpont.

Mindenki akkor érkezik, amikor kedve tartja és ideje engedi. Tetoválással sincs semmi akadálya a barna bőrszínnek!

Csodálatos, hosszantartó barnaságot kínálunk minden vendégünknek.

Pin It on Pinterest

Share This