A fa nyílászáró nem a legkorszerűbb megoldás.

Ha már régebbi a fa nyílászáró, akkor még több hátrány megmutatkozhat.

Még a hideg idő beállta előtt le kell cseréltetni ezeket ez elavult nyílászárókat: a Csiziredőny modern, praktikus és nem utolsó sorban esztétikus megoldásként kínálja számodra a műanyag nyílászárókat ajtókra és ablakokra egyaránt.

Manapság egyre elterjedtebbek a műanyag nyílászárók, nem véletlen választják a legtöbben ezt a modern megoldást lakásukba.

Amellett, hogy hasznosak, a ház kinézetéhez is sokat hozzátesznek.

De miért is előnytelenek a fa nyílászárók, mi a baj velük, miért kell őket mindenképpen kicserélni, főleg, ha már régiek?

Lássuk, hogy mennyi hátrányuk van, melyekben már többször nem lesz részed, ha leváltod elavult fa nyílászáróidat a korszerű műanyagra.

Talán a legnagyobb hátrányuk, hogy nem szigetelnek elég jól.

Sem a hőszigetelés, sem a hangszigetelés nem a legjobb fa nyílászárók esetében.

A hideg levegő sokkal könnyebben beáramlik, emiatt hűvösebb lesz a lakásban, nehezebb lesz felfűteni a házat, a fűtési költségek megemelkednek.

A rossz nyílászárók miatt feleslegesen dobjuk ki a pénzt az ablakon. Ezt meg lehet előzni azzal, ha tökéletesen működő nyílászárókat választunk.

A műanyaggal mindez már a múlté: a Csiziredőny műanyag nyílászárói kitűnően szigetelnek, a legnagyobb fagyokban is teljesen mértékben lehet rájuk számítani, csökkenni fognak a fűtési költségek.

Emellett az utcáról beszűrődő zajokat is nagy mértékben képesek csökkenteni.

Otthonod csendesebb és nyugodtabb lesz.

A fa nyílászárók tisztítása is igen bonyolult lehet.

Nem mindegy, hogy milyen szerekkel takarítjuk, speciális festékekkel is kezelni kell évente a fát. Ha nem vagyunk elég körültekintőek, be is penészedhetnek.

Így a fa ajtók és ablakok nagy odafigyelést és tudást igényelnek, hogy megmaradjon szépségük.

Ezzel szemben a műanyagot felülete miatt sokkal egyszerűbb tisztítani, nem igényel különleges ápolást, jóval könnyebb a karbantartása.

A kinézetben is felmerülhet néhány probléma, ha fa nyílászárókról van szó. Ezen az anyagon ugyanis eléggé meglátszódik az évek múlása, berepedezhet, kopottá válhat.

A műanyagnak hosszabb az élettartama, megőrzi a szépségét sok-sok év elteltével is. Az egy tévhit, hogy a fehér műanyag ajtók és ablakok könnyen besárgulnak az UV-sugárzás miatt.

Ma már ezek olyan műanyag nyílászárók, melyek ellenállnak az UV-fénynek, így hófehérek fognak maradni. Igazi modern megjelenést kölcsönöznek a lakásnak a műanyag nyílászárók.

Sőt, már nem csak fehér színben érhetők el a műanyag nyílászárók!

Meg fogod találni azt az árnyalatot, amely legjobban illik házad stílusához.

Annak érdekében, hogy elkerülj minden esetleges problémát, még a tél beállta előtt le kell cseréltetni az elhasználódott fa nyílászárókat műanyagra.

Ha ezt megteszed, akkor idén alacsonyabb lesz a fűtési számla összege, nem fog bejutni a hideg, sokkal magasabb szinten élvezheted a hő- és hangszigetelést egyaránt. Lakásod megújul. Az új ajtók és ablakok nagy mértékben képesek megváltoztatni az otthonod kinézetét.

A Csiziredőny 25 éves szakmai múlttal rendelkező magyar családi vállalkozás, ahol széles választék, országos szolgáltatások és kedvező árak várják az ügyfeleket.

Több szolgáltatás mellett műanyag nyílászárók telepítésével is foglalkozunk, hogy otthonod minél kényelmesebb és jobb lehessen.

Mi a 2021 januárjától elérhető lakásfelújítási támogatás megigénylésében is segítségedre állunk!

Ezzel a nagyszerű lehetőséggel még kedvezőbb áron cseréltetheted le régi ajtóidat és ablakaidat. Vágjunk bele ebbe a projektbe most rögtön!

A minél gördülékenyebb és gyorsabb munka érdekében minden megkeresésre 24 órán belül válaszolunk.

Ne várjunk télig az új nyílászárókkal!

Pin It on Pinterest

Share This