A kollagén nagyon fontos alkotóeleme bőrünknek. Ettől az anyagtól marad feszes és fiatalos.

A korunk előrehaladtával, a húszas éveink végén, harmincas éveink elején bőrünk kollagén termelése már folyamatosan csökken, ezért bőrünk fokozatosan veszít a feszességéből és rugalmasságából, megjelennek az első ráncok.

Ez a természetes öregedési folyamat, ami mindenkinél bekövetkezik.

Azonban ez ellen lehet tenni, késleltethetjük, vagy akár vissza is fordíthatjuk ezt a folyamatot!

Az Individual Beauty kozmetikai szalon januártól induló új kezelése, a Thesera Lifting folyékony szálbehúzás a bőr kollagén termelését segíti elő.

Ez egy modern és rendkívül hatásos módszer a ráncok eltüntetésére. Több kollagén, kevesebb ránc, fiatalosabb arcbőr!

Hogyan működik a Thesera Lifting folyékony szálbehúzásos eljárás?

Fontos és érdekes lehet megismerni a kezelési folyamatokat. Így jobban átlátod, hogy mi is történik a bőröddel mialatt a szalonban vagy, és hogy hogyan tud ilyen csodálatos erőkkel bírni ez a kezelés.

Elsőként elő kell készíteni a bőrt a kezelésre.

Ez a lépés kihagyhatatlan, hiszen a megfelelő előkészítésnek hála a hatóanyagok sokkal jobban tudják kifejteni hatásukat, mintha ezt kihagynánk.

Ez egy hámlasztó habot és szérumot tartalmazó keverékkel történik meg. A kezelés folyamán speciális szálakkal dolgozik a kozmetikus szakember, melyek egy különleges, pont erre a célra kifejlesztett hatóanyagban oldódnak.

A feszes arcbőr megmentője: Thesera Lifting folyékony szálbehúzás

A szálak és a szérum keveréke nyugtató hatással van a hámlasztott bőre. Összetevői behatolnak a mély rétegekbe, és sejtszinten javítják a bőr állapotát.

Így lesz a hatás hosszútávú és eredményes. Hosszú időkre meg fogsz szabadulni ráncaidtól, sokáig élvezheted bőröd fiatalságát!

Meglévő ráncaidtól fokozatosan szabadulhatsz meg, míg végül mindegyik ki fog simulni.

Ezután az arcbőrre egy tápláló arcmaszk kerül, mely fokozza a vérkeringését, és bejuttatja a szálakat a bőrbe. A következő lépésben történik meg a várva várt csoda, a feszesítés.

Ezt egy feszesítő maszkkal lehet elérni, amelynek hatására a szálak szilárd halmazállapotúvá válnak és lifting hatást fejtenek ki a bőr rétegeiben.

Az utolsó lépés pedig nem más, mint a bőr utókezelése, hidratálása, amely egy szintén feszesítő hatású ampullával megy végbe.

A kezelés mindegyik lépése fontos szerepet játszik abban, hogy a hatóanyagok kifogástalanul dolgozhassanak a bőrben. Egymásra épülnek és egymást segítik a legjobb eredmény elérésében.

Ennek köszönhetően tudsz megszabadulni a ráncoktól.

Ez a kezelés egy igazi áttörést jelent a ráncok elleni harcban. Mivel nem csak a felszínen fejti ki a hatását, hanem behatol a bőr mélyebb rétegeibe, hiszen az a célja, hogy a bőr kollagén termelését serkentse, így jóval hatásosabb tud lenni, mint más eljárások.

Valójában azt hozza vissza arcbőrödbe, ami fiatalabb korodban nagyobb mértékben volt jelen, a kollagént. Így elmondhatjuk, hogy a Thesera Lifting folyékony szálbehúzással valódi fiatalodás történik!

Arcbőröd úgy fog tündökölni, mintha visszautaztál volna az időben az évekkel fiatalabb önmagadhoz.

Örömmel tudatjuk, hogy januártól az Individual Beauty kozmetikai szalonban, Fegyverneken is elérhető lesz ez a kiváló ránckezelési eljárás.

Kezelési kínálatunk igen sokszínű, és folyamatosan bővül, hogy a lehető legtöbbféle kezelési formát biztosíthassuk vendégeinknek, hogy mindenki megtalálhassa Fegyverneken azt, amire neki szüksége van.

Mindig fejlesztünk, hogy a kozmetika és szépségápolás terén a legkorszerűbb módszerekkel szolgálhassunk vendégeink számára.

Most a rendkívül hatékony Thesera Lifting folyékony szálbehúzásra került a sor.

A jövő év elejétől már ezt is akadálytalanul választhatják vendégeink az Individual Beauty kozmetika szalonban Fegyverneken!

Pin It on Pinterest

Share This