Már több ezer évvel ezelőtt is tudták, hogy az aranynak jótékony hatása van a bőrre, a szervezetre.

 

Nem csoda tehát, hogy a mai napig használják a kozmetikusok is az aranyt az arcbőr kezeléseik során.

 

Sőt, az orvostudomány is már széles körben alkalmazza az aranyat a különböző betegségek kezelésére.

 

Illetve érdekesség még, hogy a plasztikai sebészet területén is egyaránt jelen van az arany, ott is használják.

Arany kozmetikai kezelés Dabason

Ez arany használatának számos előnye van, nagyon jó hatással van a sejtfolyamatokra is egyaránt. Ugyanis stimulálja a bőr biokémiai folyamatait, vagyis például a kollagén-elasztin szintézisét vagy akár a sejtosztódást is.

Az arany ezek mellett méregtelenít, csökkenti a gyulladásokat, emellett különböző immunfolyamatokat képes szabályozni, emeli a sejtek rezgéseinek a szintjét, sőt, a hatóanyagok bőrbe való bejutását is maximalizálni tudja.

Ezek mind olyan dolgok, amik nagyon sokat segítenek abban, hogy a bőr, jelen esetben az arcbőr belátható időn belül pozitív változásokat mutasson. A Skinbar kozmetikában többek között aranykezelésre is van lehetőség.

Bettina, a Dabason található Skinbar kozmetika kozmetikusa is ajánlja, sőt, használja is az aranyat.

Az arany arcmaszk, amivel dolgozik, képes megakadályozni a bőr idő előtti öregedését, ugyanis a dermis megújulását képes serkenteni, ezáltal a bőr regenerációja is gyorsabb.

Minden bőrtípusra ajánlott, a vendégek ezért nagyon szeretik.

 

Az arany kezelésnek van egy luxus érzete, hiszen nem minden nap használja ezt az ember.

 

Bettina profizmusa a munkájában is megmutatkozik, minden kezelését szívvel-lélekkel végzi, hiszen a munkája egyben a hobbija is.

Szereti ezt csinálni, szeret emberekkel foglalkozni, már kiskorában is érdekelte a szépségipar, a szépülés, a különböző sminkek, arcápolási termékek.

Ő is szereti használni az aranyat, hiszen az előbb felsoroltak mellett még számtalan más előnye is van, a vendégei is pontosan emiatt szeretik annyira ezt a kezelést.

Az arany ugyanis feszesítő hatást ér el a bőrnél, képes csökkenteni a mélyebb és a finomabb ráncok látványosságát is, illetve az öregségi foltok megjelenését is képes idő előtt megakadályozni.

A ráncok idő előtti megjelenése egy olyan kellemetlen téma a nők körében, amiről nem szívesen mesélnek. A ráncok kialakulásához egyébként sok minden hozzájárulhat, nem véletlen, hogy a téma nem csak az 50 pluszosokat érinti, hanem már a fiatalabbakat is.

A bőr veszít rugalmasságából, feszességéből, ha valaki sokat dohányzik, sok alkoholt fogyaszt és nagyon egészségtelen életet él.

A táplálkozás ebből a szempontból nagyon fontos téma, mert nem mindegy, hogy mit viszel be a szervezetedbe.

Vannak, akik a sok zsíros, egészségtelen ételektől a zsíros, pattanásos bőrrel küzdenek, másoknak, akik például kevés vizet fogyasztanak, vagy gyakran isznak alkoholt, száraz és feszülő lesz a bőrük.

Éppen ezért is fontos, hogy odafigyeljünk arra, hogy mit eszünk, mit iszunk, hogyan élünk, mert a sok stressz és idegeskedés is vezethet bőrproblémákhoz.

Van, aki a folyamatos rohanásban és túlhajszolásban elfelejt enni vagy elegendő mennyiséget inni egész nap, és ha ez a helyzet hosszú ideig fennáll, akkor bizony a bőr is megsínyli a rendszertelenséget.

Bettina egyébként táplálkozási tanácsadással is foglalkozik, így, ha esetleg rögtön a probléma gyökerénél szeretnéd kezdeni a kezeléseket, akkor érdemes egy ilyen konzultáción is részt venni.

Menj fel a Skinbar kozmetika weboldalára, foglalj időpontot Bettinához és egyeztessetek a továbbiakkal kapcsolatban.

Előzd meg az idő előtti ráncosodást már most!

Pin It on Pinterest

Share This