Már érezzük a tavasz első fuvallatait a levegőben, bár még igencsak velünk van a februári kemény tél.

 

De gyorsan szalad az idő, hamar beköszönt a forró nyár, és remélhetőleg vele együtt a szabadtéri programok, az autóstalálkozók, a kirándulások, korzózások ideje.

 

Egy igazi autószerelmes mindig felkészülten vág bele a szezonba, mire megérkeznek az első, igazán meleg napsugarak, addigra az autó teljes fényében és legjobb formájában pompázik.

 

Nincs is szebb, mint a tökéletesen tükröződő, kar és hologram mentes felületek, ezt persze mindannyian tudjuk.

 

De arra vajon gondoltál-e, hogy érdemes még a szezon kezdete előtt észbe kapni, hogy ne kelljen akár a nyár közepéig várnod egy profi kezelésre?

Autópolírozás télen nyáron

Ugyan sokan belevágnak az otthoni polírozásba, de ne áltassuk magunkat! Az otthon végzett polírozás eredménye sosem lesz olyan profi, mint ha azt egy valódi szakember csinálta volna.

És hogy ennek mi az oka?

Első sorban a szakértelem, hiszen nagy tapasztalat és pontos szaktudás kell ahhoz, hogy egy polírozás eredménye valóban profi legyen.

Fontos szem előtt tartani, hogy ez a típusú felületkezelés a hő és a csiszoló erő hatására megmódosítja az autó külső rétegeit, így, ha nem elegendő odafigyeléssel végezzük, akár nagyobb kárt is tehetünk autónkban, mint amilyen eredetileg is volt.

Másrészről az is számottevő szempont, hogy a tökéletes végeredményhez professzionális eszközök és többféle, szintén nagyon magas színvonalú polírozó paszta beszerzése szükséges, és ha ezt is alapul vesszük, illetve a befektetett idő mértékét is, már egyáltalán nem olyan biztos, hogy megéri otthoni körülmények között nekiállni a munkának.

Az NRG Polír garázs csapata nagy szakértelemmel, sok tapasztalattal és rendkívüli odaadással végzi munkáját. Számukra minden kezelt autó olyan elbírálás alá esik, mint ha az a sajátjuk lenne, nem riadnak meg a nagyobb kihívásoktól sem, hiszen hivatásuk, hogy minél szebbé és ragyogóbbá varázsolják a rájuk bízott járműveket.

Érdemes őket mihamarabb, akár azonnal is felkeresni, és egy egyeztett időpontban kérni egy felmérést, ami során megállapítják, melyek azok a sérülések, amelyeket biztonsággal és nyom nélkül el tudnak tüntetni.

Másrészről, a polírozás után egy profi védőréteggel is ellátják a jármű külsejét, ami hosszú távon megvégi az autót az újabb időjárás okozta sérülésektől vagy kisebb horzsolásoktól is akár.

Az NRG polír garázs csapata nem ismer kompromisszumot, kizárólag a legjobb minőséggel és a legtökéletesebb munkával elégedettek. Ennek tökéletes bizonyítéka számtalan eddigi elégedett ügyfelük, és az is, hogy van olyan szolgáltatásuk, melyre akár 2 év garanciát is bátran vállalnak.

Fordulhatsz hozzájuk akkor is, ha csak a lámpákat, egy-egy elemet, az ablakokat vagy akár az egész autódat szeretnéd felpolíroztatni! Egy biztos: ahogyan eddig sem senki, te sem fogsz bennük soha csalódni.

Keresd fel weboldalukat, és bátran böngészd át szolgáltatásaikat! Ha kérdésed van, akkor is fordulj hozzájuk elérhetőségeiken keresztül, bizalommal! www.nrg-polir.hu

A Blogon sok hasznos információt is megtudhatsz tevékenységükről, az autó optimális védelméről, és arról is, milyen technikákat használnak a rájuk bízott járművek szépítésére, óvására, védelmére.

Ne várj sokáig, hiszen a nagy szakértelmükre és profi technikájukra való tekintettel, a szabad helyek hamar betelnek!

És biztos vagyok benne, hogy nem szeretnél kicsúszni az időből, az első adandó alkalommal már a tökéletesre fényesített autóddal akarsz megjelenni! ( www.nrg-polir.hu)

Pin It on Pinterest

Share This