Mindenki, aki valaha próbált új szoláriumot, ismerheti azt a parányi kis félelmet, mielőtt használatba veszi a gépet, hogy vajon milyen lesz a végeredmény…

 

Vajon tényleg barnább lesz a bőr, miután elhagyom a szoláriumot? És meg fogok égni? Ki tudom választani az optimális időtartamot?

 

Régebben, a kezdeti szoláriumgépek időszakában ezek a félelmek nem is voltak teljességgel alaptalanok.

 

Az UV fény intenzív hatására a bőr védekező mechanizmusai életre kelnek, de ha ezek nem elég erősek, vagy a hatás túl drasztikus, a végeredmény az enyhe bőrpirosodástól a hólyagos égési sérülésig bármi lehet.

Sok esetben csalódhattak a felhasználók a szoláriumokban, hiszen a várt eredmény helyett csak fájdalmas és nem túl esztétikus bőrproblémákkal gyarapodhattak. Ez pedig sok időre, vagy akár egy életre is el vehette a kedvét a próbálkozástól a felhasználóknak.

Ma már azonban nem kell annyira félnünk akkor, ha új szoláriumot próbálunk ki! A technológia rengeteget fejlődött, újabbnál újabb típusú csövek kerülnek a gépekbe, melyek egyre kíméletesebbek bőrünkkel és egyre szebb hatást eredményeznek!

Sőt, most már olyan szoláriumot is találni a kínálatban, mely egy különleges fénytechnológia segítségével nem, hogy nem károsítja, de kifejezetten ápolja is bőrünket!

 

A Trend szolárium hálózat modern szemlélete már a szalonok kialakításán is egyértelműen megmutatkozik.

Trend automata szolárium hálózat

Teljesen automatizált szolárium stúdiókról van ugyan is szó, melyek személyzet nélkül működnek!

Ennek ellenére a körülmények rendkívül kulturáltak, a gépek mindig maximálisan fertőtlenítve vannak, ennek köszönhetően pedig a szolizás valódi luxus élmény ezeken a helyeken.

Nem kell alkalmazkodnunk nyitvatartási időhöz, nincs bejelentkezés, csak egyszerűen felkeressük a kiválasztott szalont, a falon található automata segítségével akár másodpercre meghatározzuk a kívánt időtartamot, és kezdődhet is a barnulás!

 

A szalonok rendkívül biztonságosak, kamerarendszerrel és beléptető rendszerrel felszereltek.

 

Bár már a fent említettek is roppant érdekes tények, de nézzük azt az okot, amiért mindenképpen ki kell próbálnod a Trend szoláriumok valamelyikét!

Egy olyan egyedi cső kombinációval dolgoznak a gépek, melyeket eddig még korábban nem tapasztalhattunk sehol máshol.

Az Original Hanau Magic prémium 0.3-as, kíméletes UV csöveket nagy biztonsággal használhatják azok is, akiknek a bőre érzékenyebb, hiszen normál használat mellett egyáltalán nem kell félniük az égés veszélyétől.

A modern technológiás szolárium csövek elképesztően egységes, mélybarna színt késesek létrehozni, és ez nem csak pillanatnyilag, hanem tartósan is fennmarad.

A csúcsmodern UV csövek mellett speciális, szélesspektrumú, infra közeli sugárzással működő szolárium csövek is helyet kaptak a Trend szolárium gépeiben. Ez a technológia a bőr kollagén termelésének serkentéséért felelős, így képes hidratáltabbá és selymesebbé tenni a bőrt!

Aki eddig azért nem járt szoláriumba, mert attól félt, hogy bőre károsodni fog, most egy olyan kombinációt próbálhat ki, amely hatására minden kétség egy csapásra szertefoszlik majd.

Ez a szolgáltatás valóban a szolizás új dimenziója, amit akár hetente 2-3 alkalommal is, a legnagyobb biztonságban igénybe vehetünk.

Ha tényleg a tökéletes barna bőrszín a cél, akár szoláriumozáshoz ideális kozmetikumokat is igénybe vehetünk. Ezek segítségével tovább fokozhatjuk bőrünk védelmét, tápláltságát, és a végeredmény hatásfokán is növelhetünk egyúttal!

Ha még eddig nem tetted, látogass el mindenképpen a Trend szolárium hálózat Szolnoki, Törökszentmiklósi vagy Tiszaföldvári szolárium stúdiójába, és szerezz akár olyan színt, mint ha most tértél volna vissza egy karib-szigeteki nyaralásról!

A félelmeidet azonban nyugodtan otthon hagyhatod! Ha bőrtípusodnak megfelelő időtartamot választasz, itt biztosan nem fogsz megégni!

Pin It on Pinterest

Share This