Minden hölgy, de nem ritkán nassolni szerető férfi is arra vágyik, hogy megtalálja azt az édességet, amivel nem terheli testét, és aminek fogyasztása következtében nem kell tartania a felesleges plusz kilók felszaladásától.

 

Érdekes tény, hogy a kakaó önmagában nem is jelent kihívást a testnek, sőt!

 

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően mondhatjuk egészségesnek is.

 

A temérdek más összetevő, melyből egy csokoládé összeáll jelenti a szervezet számára kihívást és a veszélyforrást.

 

Létezik egészséges csokoládé? És ha igen, akkor miből áll össze?

 

Nos, a legfontosabb nézőpont, hogy mindenképpen olyan terméket válasszunk, amely hozzáadott cukor nélkül készül. Nehéz kompromisszum ez, hiszen az ilyen csokoládék a legtöbbször nem igazán finomak, a magas kakaó tartalmú, cukrozatlan édességek, melyek édesnek kicsit sem mondhatóak, nem kifejezetten alkalmasak a nassolásra.

Mi értelme hát a csoki fogyasztásnak, ha nem okoz örömet? Egy rossz választás következtében könnyen visszatérhetünk a hagyományos édes csokoládék fogyasztásához, ami nem kis mértékben károsítja és terheli meg szervezetünk.

HLBS rendelés

Sok olyan „reformnak” mondott termék elérhető már a piacon, mely hozzáadott cukor tatalom mentes, de ezek tartalmazhatnak más, káros anyagokat is.

Az sem mindegy, az édesítés milyen anyaggal történik, hiszen vannak olyan szintetikus édesítő szerek, melyek nagy mértékű fogyasztása kifejezetten ellenjavallott, mások idegméregként hatnak szervezetünkre.

De vannak olyan termékek is elérhető távolságban, melyek nem csak, hogy nem egészségtelenek, de kifejezetten jótékony hatást gyakorolnak szervezetünkre. Ha már megtehetjük, miért is ne választanánk ezek közül?

A HLBS Network forgalmazásában kapható ChocoDream Premium Chocolate a piacon elérhető egyik legjobb minőségű termék, ezt biztosan állíthatjuk.

Amellett, hogy a legjobb minőségű belga csokoládéból készül, természetesen hozzáadott cukrot nem tartalmaz. A cukor helyett azonban olyan összetevők kaptak benne helyet, melyek a szervezetet nagy mértékben támogatják, segítenek fenntartani az egészséget és akár még a diétában is segíthetnek.

A Humisav egy olyan összetevő, mely 80 féle ásványi anyagot tartalmaz, és természetesen ez is bele került a csokiba. Egy sejt szintű tisztulást segítő anyagról van szó, mely hatalmas szerepet játszik a méreganyagok eltávoztatásában és az egészséges anyagcsere elérésében.

Emellett található még a termékben Tenger Csattor is, ami a szervezetbe jutva késleltetni képes az öregedési folyamatokat, jótékony hatása azonban ebben még nem merül ki.

Hatékony gyulladáscsökkentő, javítja a májenzimek hatékonyságát, ezért nagy szerepet játszik a méregtelenítésben is.

Megtalálható benne még a Vörös szőlőmag, mely rendkívül magas antioxidáns hatással bír. Emellett E-vitamin tartalma is kifejezetten magas, képes csökkenteni a vércukorszintet, és emelni a hasnyálmirigy működését.

És ha ez még nem lenne elég, helyet kapott a csokoládéban még a Ganoderma nevezetű összetevő is, mely nem csak antioxidánsban gazdag, de erős baktérium és vírus ölő hatással is rendelkezik.

Mindezt figyelembe véve bátran állíthatjuk, hogy egy nem csak rendkívül finom, de kétségkívül egészséges funkcionális ételről van szó, mely nagyban hozzájárulhat mindennapjaink szebbé tételéhez.

Nincs is min gondolkodni, ha még nem tetted, most eljött az alkalom, hogy te is megtapasztald ennek a fenséges csokoládénak pompás ízét és rendkívüli hatásait.

 

Látogass el a HLBS weboldalára, kérj vásárlói kódot, és rendeld meg még ma! HLBS rendelés és információ: 06 20 212 1916

 

És ha már ott jársz, nézz szét a rendkívül széles termékválasztékban! Ha fontos számodra az egészség és annak megőrzésé, itt remek termékeket fogsz ehhez találni!

Pin It on Pinterest

Share This