A kávé kultúrája olyan régre vezethető vissza, hogy akár minden túlzás nélkül ősinek is mondhatnánk.

 

Élénkítő hatásának élvezete mellett komplett rituálék is övezik, és ma már több száz féle típusú kávéból fogyaszthatunk, hiszen a boltok kínálatában megtalálható az egyszerű kávétól az igazi különlegességekig minden.

 

De fontos tudnunk, hogy amennyire élvezetes a kávé fogyasztása, ugyan annyira káros is lehet, kiváltképp, ha túlzásba esünk a mennyiséget illetően.

 

Napi egy kávé még nem okozhat nagy gondot, de egy igazi kávé szerelmes ennél biztosan többet fogyaszt, és a túlzott bevitel komoly egészségügyi károsodásokhoz is vezethet.

 

Hatással van a szív és érrendszerre, megemelheti a pulzust, és magas csersav tartalma a gyomor működésére is negatív hatást gyakorolhat.

Mindenki, aki szereti, sőt, igényli a kávé fogyasztását, olyan megoldásra vágyik, mely mind amellett, hogy élvezetes, egészséges is egyben. A jó hír pedig az, hogy ez a megoldás már régen megszületett!

 

A HLBS Network kínálatában kapható kávé a hagyományos kávébab és a guarana speciális keveréke.

Guarana

Élénkítő hatását főként magas taurin tartalmának köszönheti, mely egy, az emberi testben természetesen is előforduló aminosav származék. De nem csak élénkítő, tisztító és méregtelenítő hatással is rendelkezik, jótékonyan befolyásolja az epe működését, pozitívan hat továbbá a koleszterin és az adrenalin termelődésére is.

A guarana nagyon hasznos tápanyag, mely rendkívül magas koffein tartalommal rendelkezik, de mégis egészséges. Legtöbben éhségcsökkentő hatásáról ismerik, így nagy segítség lehet fogyókúrában, méregtelenítésben is.

Felgyorsítja a zsírok lebontását és optimalizálja a vizeletkiválasztás folyamatát is.

A kávéban megtalálható még nagy mennyiségű inulin is, mely a csicsóka egyik fő hatóanyaga. Nagy szerepet játszik a vércukorszint optimálisan tartásában, ugyanakkor a gyomorban is rendkívül pozitív folyamatok beindítására képes. Rendkívül jó energiaforrás, de nem terheli a szervezetet, és a káros baktériumok ellen is hatékonyan fellép.

A fentiekből tehát egyértelműen kiderül, hogy a HLBS Network kávéja egy olyan hiánypótló termék, mely egyszerre biztosítja számunkra a kávézás élvezetét és segít fenntartani egészségünket.

Ha számodra is fontos kérdés szervezeted épen tartása, ha nagy figyelmet fordítasz a testedben zajló folyamatokra, akkor ezt a terméket mindenképpen be kell szerezned!

Tudnod kell, hogy nem csak egy fantasztikus kávéra, de egészséges csokoládéra, nagyszerű táplálékkiegészítőkre és természetes kozmetikumokra is szert tehetsz a webáruházban.

A HLBS nem más, mint a természet kincseinek és ősi gyógymódoknak, valamint a legmodernebb technológiának ötvözete a testi és lelki egészség szolgálatába állítva.

Ha szeretnél többet megtudni a cég filozófiájáról, szívesen lépnél be egy olyan közösségbe, ahol az egészség, a kiegyensúlyozott és boldog élet elérhető közelségbe kerülhet hozzád, ne késlekedj!

HLBS rendelés és információ: 06 20 212 1916

Vedd fel a kapcsolatot a cég képviseletével, és tudj meg mindent a nagyszerű lehetőségekről!

Az igazi boldogság sok tényezőn nyugszik, de a fő pillérek a test egészsége, a lélek harmóniája és az anyagi jólét. Keresd fel a HLBS csapatát, és mind a 3 területen olyan sikereket érhetsz el az közeli jövőben, amiről korábban még álmodni sem mertél!

Ne félj lépéseket tenni a jövőd érdekében, ha valamikor, most kiemelten fontos szerepe van a megfontolt és tudatos lépéseknek! Ők tárt karokkal várnak, és olyan segítséget nyújtanak neked, mellyel valóban, a gyakorlatban is nagy előre lépéseket tehetsz!

A HLBS a valóság, az igazi előrelépés, és a boldog élet záloga! Nem pusztán ígéret!

HLBS rendelés és információ: 06 20 212 1916

Pin It on Pinterest

Share This