Egy bizonyos kor felett már a mindennapok részévé válik az idő múlásával együtt járó aggódás: vajon hogyan hat majd öregedésünk a külsőnkre.

 

 

Megjelennek az első ráncok, bőrünk egyre gyakrabban vízhiányos, májfoltok, pigmentek… és a sor még sokáig folytatható, aki ebben a cipőben jár, tudja, miről beszélek.

 

 

Milyen jó lenne, ha a bőr védelméről és fiatalon tartásáról sokkal több információt kapnánk már fiatal korban, akkor, amikor még ezek a problémák olyan nagyon távolinak tűnnek.

Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus. Individual Beauty szalon

 

Bár manapság már rendkívül széles körben elérhetőek a szépítő módszerek és kezelések, ugyanakkor, ha bőrünk természetes épségét és szépségét sikerülne fenntartani, az hosszú távon jóval költséghatékonyabb és egyszerűbb is lenne.

 

 

De hiába, az ember nem tudja magát meghazudtolni, legtöbbször már csak akkor kér segítséget, amikor azzal tüzet kell oltani.

 

Mint azt már korábban is említettem, szerencse a szerencsétlenségben, hogy a modern technológia rengeteg lehetőséget biztosít a bőrrel kapcsolatos problémák kozmetikai kezelésére és bizonyos folyamatok megállítására, az öregedés jeleinek eltüntetésére.

Minden nő tudja, hogy a jó kozmetikus aranyat ér, de nem csak azért, mert egy csodálatos sminkkel valódi hercegnővé tud bennünket varázsolni. A valódi lényeg a smink alatt rejlik, hiszen a festmény is csak akkor lehet szép, ha megfelelő minőségű alatta a vászon.

A legjobb verzió, ha egy kozmetikus a hagyományos, sok évtizedre visszatekintő módszereket a modern kori újításokkal ötvözi. Így érhető el a legszebb és leglátványosabb eredmény.

Másrészről jóval szélesebb szolgáltatási palettát is ígér, ha egy bőrápolási szakember a friss technológiákra is nyitott a jól bevált, régi módszerek mellett.

Az utóbbi pár évben rendkívül nagy divatnak örvendenek a kozmetikai tetoválások és műszempilla, amik összességében a szépen ápolt arcbőrrel együtt azt a hatást keltik, mint ha folyamatosan ki lennénk sminkelve.

Elképesztő kényelmet és magabiztosságot adhat egy nőnek, ha már reggel, az ágyból kikelve is úgy nézhet ki, mint ahogyan szeretne, és nem szükséges ehhez naponta több órás időbefektetés.

De hol találhatunk olyan kozmetikust, aki amellett, hogy megfelel a fentebb felsorolt elvárásoknak, széles szakértelemmel és nagy nyitottsággal végzi munkáját barátságos és bizalmas környezetben?

 

Nos, például az Individual Beauty szalonban.

Dr. Bognárné Szabó Ildikó kozmetikus. Individual Beauty szalon

Dr. Bognárné Szabó Ildikó elhivatottsága vitán felül álló, számára a kozmetika magas színvonalú végzése nem csak munka, de hivatás is egyben.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint rendkívül széles szolgáltatási palettája és színvonalas, a kor legmodernebb elvárásainak is megfelelő elektronikus kozmetikai gépparkja, melyek segítségével nem csak az arcbőrt, de a test többi részét is karban tudja tartani.

Hozzá a vendégek, nők és férfiak egyaránt szinte haza járnak, a szépülés mellett lelki feltöltődésre is számíthatnak.

Ha még te sem találtad meg a számodra tökéletes kozmetikai szalont, ahol szinte az összes lehetséges kozmetikai szolgáltatást egy helyen tudod igénybe venni, akkor itt az ideje, hogy ellátogass Ildikóhoz az Individual Beauty szalonba!

Keresd fel weboldalát, az i-beauty.hu-t és tudj meg többet az általa végzett szolgáltatásokról. Természetesen a honlapon a kezelések árát is megtalálhatod, mint ahogyan elérhetőségeit is, amin keresztül könnyedén tudsz időpontot kérni!

Ne várj tovább a fiatalság forrásának megtalálására, kezdj el tenni te magad külsőd szépségéért!

Ha mindezt egy megfelelő szakemberrel karöltve teszed, az eredmény minden képzeletedet felülmúló lehet!

Pin It on Pinterest

Share This