Itt az új év, remélhetőleg új korszak is következik, így vágynál valami újdonságra a külsődben?

 

Egy nő számára az egyik leghatározottabb változást nyújtó terület a frizura, itt élhetjük ki lelki hullámvasutunk íveit a leglátványosabb módon.

 

Ha egy nő jelentőset változtat a frizuráján, tudhatjuk, hogy valami nagy változás történik odabent is, aminek a külső megváltoztatása pusztán egy kivetülése.

 

 

De kapunk is táptalajt a 2021-es évre a változtatásra, ugyan is bátran kijelenthetjük, hogy a haj trendeket illetően is, szinte minden divat lesz.

 

 

A legnagyobb divat irányzatokat illetően elmondhatjuk, hogy a feltűnőtől a letisztultig, a természetesen át, minden megtalálható, ami csak szem-szájnak ingere lehet.

Divatos lesz idén a szél fújta, természetesen eső fazon, az örök klasszikus bob is visszatér, de divat lesz a pixi és a hippi shag is, ami jó alternatíva a merészebb ízléssel rendelkezőknek.

Ami a színeket illeti: ott is sok lesz az újdonság, pontosabban a visszatérő trend, és itt is nagyok a szélsőségek. Az egyik nagy visszatérő a fekete hajszín lesz, némi kis színes bolondítással, kékkel, vagy esetleg zölddel.

Ennek ellentéteként választhatunk magunknak vattacukor színeket is hajszínnek, amikkel szintén rendkívül divatosak leszünk. Ha pedig nem vagyunk elég bátrak és merészek, akkor egy természetes vagy akár napszítta hajszín kiválasztásával is remekül illeszkedhetünk az idei hajtrendbe.

Ha röviden akarnám összefoglalni, azt mondanám: idén szinte minden divat lesz, és mint a hogyan a divatban is, a hajak területén is hódítanak a szélsőségek.

Ha már sikerült kiválasztanunk új hajstílusunkat, akkor új megjelenésünket érdemes néhány új ruhadarabbal is feldobni. Ha már egy új stílust ízlelgetünk, tegyük azt rendesen, és szerezzünk be néhány ahhoz passzoló, jó minőségű ruhadarabot.

A Scarlet Fashion méltán híres széles ruhaválasztékáról, akár a stílust vagy a méreteket vesszük alapul, itt mindig megtalálhatjuk azt, amit keresünk. Csodálatos olasz ruhák és saját tervezésű kollekciók is sorakoznak a fogasokon, de ami még ennél is jobb, az az egyediség, hiszen méretenként mindenből csak egy-egy darab elérhető.

Ha úgy érzed, itt az alkalom, hogy megtaláld önmagad és felfedezd új stílusodat, akkor látogass el az üzletbe (Budapest, 20. került, Ady endre u. 68-70), vagy tekintsd meg online kínálatukat a webáruházban (scarletfashion.hu).

 

Egy valamire mérget vehetsz: itt nem fogsz sablonos, semmit mondó ruhákat és minőségtelen, tömegcuccokat találni.

 

Szanyi Brigitta, a vállalkozás tulajdonosa méltán szerezte jó hírnevét a szakmában, vállalkozása néhány év alatt olyan nagy utat tett meg, amiről mások egy egész élet alatt is csak álmodnak.

Nők százainak, majd ezreinek tette elérhetővé a fenntartható, minőségi és örök stílusos divat fogalmát, xs-től akár xxxl-es méretig.

Ez nem csak egy városi legenda, de aki nem hiszi, nyugodtan járjon utána, hiszen az eredmények és tények magukért beszélnek.

És az is biztos, hogy egy modern, vagány és feltűnő új frizura mellé, ugyan ilyen figyelemfelkeltő és különleges ruhák dukálnak. Az új külső mindig új energiákkal tölt fel, és ez jól hasznosítható az élet minden területén.

A pozitív kisugárzás hatása elsöprő tud lenni, és ehhez néha nem kell más, csak egy apró részletet módosítani megjelenésünkben!

Ne félj a változástól, vágj bele bátran, és hidd el, jó érzés lesz végre igazán magadra találni!

Pin It on Pinterest

Share This