Minden nő számára van egy nap az életében, amiről már pici kislány kora óta ábrándozik. Igen. Ez az esküvő!

Angel Moletti Delux Esküvői Ruhaszalon

Elképzelte már minden egyes részletét az esküvői helyszíntől a történéseken át a legapróbb részletekig.

 

És mikor végre megérkezik a szőke herceg és az álom beteljesülni látszik, megkezdődik a hőn vágyott esküvő szervezése..

 

…akkor döbben csak rá, hogy egyes álmok néha nem válhatnak valóra…vagy mégis?

 

 

A jelenlegi helyzet sok mindent átírt.

 

 

Sokan tologatják a dátumot, míg mások szűk körben bonyolítják az amúgy nagyszabásúra tervezett esküvői ünnepséget.

Angel Moletti Delux Esküvői Ruhaszalon

Ez az évezredes hagyomány méltán jelent a fiatal párok számára egy életre szóló emléket, így érthető, ha a korlátozások következtében hozott, esküvőt is érintő intézkedések nem örvendenek nagy népszerűségnek.

Egyetlen dolog viszont biztos: senki, de tényleg senki nem veheti el egy menyasszonytól, hogy az esküvője napján igazi királynőként érezze magát, és ő legyen a legszebb!

 

Ez a problémakör kevéssé érinti az átlag konfekció méretű nőket, Sőt!

Angel Moletti Delux Esküvői Ruhaszalon

Mivel jóval kevesebb az esküvő a kialakult helyzet miatt, a mégis mostanság házasodó, kis méretű menyasszonyok sokkal nagyobb választékból dönthetik el, melyik lesz számukra a tökéletes választás.

Ugyanakkor, ha már teltebb idomokról beszélgetünk, előkerül az általánosan is jellemző, de ezen a területen még intenzívebb probléma: modern, divatos és csinos esküvői ruhát nagy méretben nem igazán lehet kapni.

Az S-es és M-es méretre gyártott csodálatos és meghatóan szép menyasszonyi ruhákhoz képest a nagyobb méretű választék silány és ettől az ember molett lányának még a férjhezmeneteltől is elmegy a kedve.

Pedig a husis lányokat is megilleti a jog, hogy csodálatosan érezzék magukat a bőrükben, akár a hétköznapokon, de az esküvőjükön meg különösen!

Tehát, ennek szellemében nem is adhatnánk nagyobb ajándékot, mint hogy eláruljuk, honnan lehet az ország legszebb, legjobb minőségű és legdivatosabb molett menyasszonyi ruháit beszerezni!

Az Angel Moletti De Luxe esküvői ruha szalon sok szeretettel várja a házasodni készülő Curvy menyasszonyokat, elképesztően széles ruhaválasztékával!

Itt nem kell attól egy molett menyasszonynak sem tartania, hogy hátrányos megkülönböztetés éri az alkata miatt, vagy hogy nem talál a méretében megfelelő menyasszonyi ruhát!

A rendkívül szemet gyönyörködtető választék mellett a kiszolgálás is végtelenül kedves, itt minden menyasszony átélheti azt a különleges ruhapróbát, amit mindig is elképzelt!

 

De nem csak ruhákat, hanem egyéb más kiegészítőket is tudnak biztosítani igény esetén!

Angel Moletti Delux Esküvői Ruhaszalon

Ha még nincs meg a megfelelő virágkötő a csokorhoz és a díszekhez, ha még hiányzik a fodrász vagy éppen a tökéletes menyasszonyi ékszer, a szalonban ezekkel kapcsolatban is mindenki kaphat segítséget.

Nem érdemes hát az időt pazarolni azzal, hogy más szalonokban gyűjtjük be a rossz, helyenként megalázó élményeket!

Legyen a ruha kiválasztásának napja különleges, és a menyasszony tündököljön teljes fényében az esküvője napján!

Figyelem! A szalonban csak bejelentkezést követően tudnak minden egyes vendéget fogadni (www.angelmolettieskuvoiruha.hu), hogy figyelmük 100%-osan a jelen lévő menyasszonyra összpontosulhasson.

Ezért mindenképpen szükséges a weboldalukat meglátogatni, és az ott található elérhetőségek egyikén látogatási időpontot egyeztetni.

A szalon könnyen megközelíthető, Budapest belvárosában található, exkluzív környezet várja az életük legszebb napjára készülő hölgyeket!

 

Te is igazi királynőnek szeretnéd magad érezni az esküvőd napján? Akkor ne késlekedj!

 

Itt biztosan megtalálod azt a ruhát, amit keresel!

Pin It on Pinterest

Share This