Scarlet Fashion. Milyen típusú vásárlást preferálsz – online vagy offline?

 

Szanyi Brigitta válaszolt kérdéseinkre

 

Befolyásolta-e a járvány a preferenciáidat ebben a tekintetben?

 

Szanyi Brigitta: Nagyon szeretek közvetlenül a boltban vásárolni. Van valami izgalmas abban, ha személyesen látjuk és megérintjük a kollekciókat, és hogy ihletet kapnak a textúrák és szövetek.

De ha valami konkrét dolgot keresek, akkor szeretném, ha online kategóriák szerint szűrhetem a dolgokat, hogy megtaláljam a tökéleteset.

 

Szanyi Brigitta. Női ruha rendelés

Szanyi Brigitta

Mennyit tölt el egy divatipari szakember vásárlással? Hajlamos vagy az impulzus vásárlásra?

Az örök stílus felé haladok. Jól kidolgozott vagy tökéletesen testre szabott termékek, így még ha impulzív is a vásárlás, mindenképpen nem fogom megbánni. Mint minden kreatív ember, én is inspirációt merítek a kutatásból, ezért szívesen vásárlok.

 

A Scarlet Fashion online áruház már elég régen indult el Magyarországon. Tudnál adni néhány tippet azoknak, akik online vásárolnak?

Van saját hack-életed?

Azt hiszem, amikor inspirációt keresel az interneten, az egyik szórakoztató az Instragram és a Facebook a címkézéshez és a Scarlet Fashion-fiókokhoz.

Olyan inspiráló, hogy az Ország minden területén mennyire különböző emberek viselik a ruháinkat.

Három dolog a Scarlet Fashion kollekciójából, amelyeket kiemelhetek. 

Ahogy folytatjuk küldetésünket, hogy a divat fenntarthatóbbá váljon, ebben a szezonban nagyszámú divatot követő női ruházati termék kínálatunk van.

A saját gyártású („Szanyi Brigitta collection) is a kedvencem!

Ezek a női ruhák csodálatosak és nagyon kényelmes anyagból készülnek, amely tökéletes a szezonon kívül is.

Végül meg szeretném említeni az O’LA VOGA ruháit.

Hogyan befolyásolja a járvány a ruházati raktárkészlet beszerzésének folyamatát? Inkább a kényelmes ruházatra koncentrálsz? Vagy éppen ellenkezőleg, arra törekszel, hogy többet adjál el? 

A Scarlet Fashion alapításának pillanatától kezdve a márka DNS-ébe beépült az időtlen dolgok létrehozásának és forgalmazásának elve.

És jelenleg nem érzem szükségét annak, hogy kompromisszumot hozzak a jövőképünkkel.

Igyekszem minél közelebb állni az ügyfeleimhez, és tudom, hogy továbbra is keresnek tőlem ruhadarabokat mind a mindennapi élethez, valamint különleges alkalmakhoz.

Pin It on Pinterest

Share This