A molett menyasszonyoknak nincsen egyszerű dolguk, amikor ruhaválasztásra kerül a sor.

A legtöbb esküvői ruhaszalonban nem gyártanak számukra megfelelő méreteket, nem fordítanak rájuk elegendő figyelmet.

Ezért rengeteg időbe telhet, mire sikerül találnod egy olyan szalont, ahol csodálatos plus size menyasszonyi ruhákat lehet bérelni.

Azonban végre nem kell tovább keresgélni: Az Angel Moletti De Luxe esküvői ruhaszalon Budapesten csak a molett menyasszonyok számára jött létre!

Számos szolgáltatásunkkal a molett menyasszonyoknak hozzuk el a tökéletes esküvőt.

Nagyon kellemetlen érzés, amikor izgatottan és vidáman bemész egy szalonba, hogy gyönyörű menyasszonyi ruhákat próbálgass a nagy napodra, majd közlik veled, hogy mindegyik méret túl kicsi, túl szűk, egyik ruha sem jó rád.

Sajnos ez nem csak egy helyen fordul elő, hanem a legtöbb szalonban. Sőt, van ahol egyáltalán nem fogadják szívesen a plus size menyasszonyokat, hiszen tudják, hogy nem fogják tudni kiszolgálni őket a megfelelő ruhákkal.

Érthető, ha a sok csalódottság és szalonról szalonra járás után már teljesen elment a kedved az egésztől.

Viszont mégsem lehet férjhez menni akármiben!

Muszáj megtalálni azt a ruhát, amiben jól mutatsz, tetszik, és kényelmes. Egy elegáns, szép, a menyasszony személyiségéhez és elképzeléséhez illő esküvői ruhára van szükség.

Ezt a molett menyasszonyok az Angel Moletti De Luxe esküvői ruhaszalonban találhatják meg, Budapesten.

Az Angel Moletti De Luxe ruhaszalonban lehetetlen a csalódás!

Itt csak és kizárólag szebbnél-szebb plus size esküvői ruhák találhatók, hogy teljes mértékben kiszolgáljuk a molett menyasszonyok igényeit.

Itt nem fogja elfogni az az érzés a molett menyasszonyokat, hogy miért is jöttek ide, hiszen egyik ruha sem lesz jó rájuk.

Az Angel Moletti De Luxe-nál a molett menyasszonyok vannak a középpontban!

Nem kell többé megszégyenülnöd, nem fogsz kapni lesújtó pillantásokat!

Nagyon sajnáljuk, ha eddig ebben bárkinek is része volt! Senkinek nem szabadna ezt megtapasztalnia. Mi begyógyítjuk ezeket a sebeket.

Újult erővel vetheted bele magad a menyasszonyi ruha keresésbe. Elfelejtheted a kudarcokat, a kínos pillanatokat, hiszen nálunk biztos, hogy rá fogsz lelni az álomruhádra!

Gyönyörű plus size menyasszonyi ruhákat kínálunk, amelyben nem csak a legszebb leszel, de kitűnően is fogod benne érezni magad, sehol nem fog szorítani, kényelmes lesz. Az utóbbi is rendkívül fontos a menyasszonyi ruha esetében.

Egyik menyasszony sem szeretne feszengeni egy kényelmetlen ruhában élete legszebb napján. Nálunk egyszerre található meg a csodálatos, ugyanakkor kényelmes esküvői ruha!

Nem csak ruhákat kínálunk a molett menyasszonyok számára. Számos más esküvőhöz kapcsolódó szolgáltatásban is részed lehet budapesti szalonunkban.

Elkészítjük a tökéletes menyasszonyi sminket, a frizurát, a csokrokat, és esküvői kiegészítők közül is válogathatsz! Ezen kívül autóbérlés, és esküvői fotózási lehetőség is elérhető az Angel Moletti De Luxe esküvői ruhaszalonban. Ennyi minden egy helyen!

Nem kell ezekért a dolgokért külön-külön helyekre rohangálni, kapkodni! Beszerezhetsz minden fontos dolgot az esküvődre egy helyről, kényelmesen, onnan, ahol a molett menyasszonyokon van a hangsúly.

Budapesti ruhaszalonunk hétfőtől vasárnapig fogadja a molett menyasszonyokat. Kizárólag időpontfoglalással!

A lefoglalt időpontban csak veled foglalkozunk, ezért is van szükség feltétlen az időpontfoglalásra, hogy ne toppanjon be más, amikor éppen a plus size menyasszonyi ruhák  között válogatsz, és rád helyeződik a fókusz.

Az Angel Moletti De Luxe a molett menyasszonyok valódi paradicsoma!

Nem csak rengeteg plus size esküvői ruha áll a rendelkezésükre, de számos más esküvői kiegészítő és szolgáltatás is elérhető nálunk.

Pin It on Pinterest

Share This