Coco Chanel óta nem tud csillapodni a barna bőr divatja.

Tény, hogy az egyenletesen barnított bőr még mindig erőteljesen dominál… azaz csak dominálna, ugyanis csak kevesen ismerik a természetes hatású, igazi barnulás titkát, így kevesen élvezhetik annak előnyeit is.

Sokan úgy gondolják, hogy egyszerű dolog: Besétálok a legközelebbi szolárium stúdióba, befekszek néhány percre, majd ezt megismétlem néhányszor és kész: napsütötte barna leszek. 

Bizony a nem megfelelő szolárium választás könnyen vezethet

  • barna helyett sárga elszíneződéshez
  • foltokban történő elszíneződéshez
  • aszalódáshoz
  • a bőr ráncosodásához
  • bőrhibák megjelenéséhez.

Kerüld el ezeket a megfelelő szolárium választással!

A gépek minőségi szolárium csövekkel legyenek ellátva

A legnehezebb feladat, hogy megtaláljuk a legjobb minőségű szolárium csöveket, amelyekkel egyenletesen és biztonságosan barnulhatunk.

Hajlamosak vagyunk sajnos azt feltételezni, hogy egy modern szolárium gépben modern csövek is vannak, azonban ez gyakran nem így van.

A gyengébb minőségű szolárium csövek könnyen váratlan színeket produkálhatnak (például barnulás helyett sárgulás, vagy foltos elszíneződés), ezért érdemes alaposan körül járni a témát.

Ha lehetőségünk van rá, keressük a már bevált világmárkák valamelyikét, ugyanis ezek nagy tapasztalattal arra törekszenek, hogy az európai és a tengeren túli igényeket is kielégítsék.

Ezen világvezető brandek megfelelő technológiával és tapasztalatokkal rendelkeznek, hogy a legjobb minőségű szolárium csöveket biztosítsák.

Ilyen például a Trend automata szolárium hálózat, amely Magyarország vezető szolárium brand-je már évek óta.

Ilyen például a Trend automata szolárium hálózat, amely Magyarország vezető szolárium brand-je már évek óta.

Ha nem tudjuk, hogy a kiszemelt szolárium stúdióban milyen csöveket használnak, az lesz a legjobb, ha a szoláriumozás megkezdése előtt a stúdió üzemeltetőjétől információt kérünk a szolárium csövekre minőségére nézve.

Kérdezd meg, mióta használják ezeket a szolárium csöveket, milyen a vendégek tapasztalatai, esetleg utána is olvashatsz, ha nem ismered azt a típust.

Bár már unjuk, de mégis…

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szolárium krémek fontosságát:

  • segíti az egyenletes barnulást
  • megfelelő hidratáltságot biztosít a barnuláshoz
  • nem engedi aszalódni a bőrt
  • óv a leégéstől

A szolárium krémek segítséget nyújtanak, hogy látványosabb legyen a szoláriumozás hatása, szép, tónusos barna színt tudjunk nyerni, ami ráadásul tartós is.

Ehhez elengedhetetlen, hogy a bőrtípusotoknak megfelelő szolárium krémet válasszatok, hiszen egyáltalán nem mindegy, milyen alapról indulva szeretnétek elérni az egyenletes barnaságot. 

Pin It on Pinterest

Share This