Manapság már rengeteg olyan kezelés van, amivel elő lehet segíteni, hogy a súlygyarapodás miatt kialakult kellemetlenségektől megszabadulhassunk.

 

Egyre több szépségszalonban fordul elő, hogy már olyan kezeléseket is igénybe lehet venni, ami a narancsbőrre, felesleges kilókra, zsírcsökkentésre lett kitalálva.

 

És ezeket a hölgyek –merthogy leginkább hölgyekről van szó – nagyon szeretik, sokan rendszeresen járnak efféle kezelésekre.

 

Ugyan ez nagyon jó dolog, hogy a mai világban már ilyesmi is létezik és mondhatni, szinte kartávolságnyira van a megoldás a plusz kilókra, a túlsúly okát érdemes mindig megvizsgálni.

Hiszen sose lehet tudni, hogy mitől alakulnak ki azok az evési zavarok is, amik többek között hozzájárulnak a túlsúly kialakulásához.

Ez már csak azért is fontos, mert az elhízásnak lelki okai is lehetnek és érdemes először ezt kivizsgálni, erre odafigyelni, mert a lelki okok kezelése nélkül bármikor előfordulhat, hogy újra kialakul a probléma és akkor bizony nem sokat ér, ha az ember a szépségszalonban kér segítséget emiatt.

Persze az elhízásnak számos más oka is lehet, közrejátszhat akár a genetika is vagy éppen a hormonális okok. De ott van még ugyanúgy az anyagcserezavar is, szóval van azért számos indok, ami ebben szerepet játszhat.

Mindenesetre az biztos, hogy a szépségiparban dolgozó szakemberek tavaly előtt is arról számoltak be, hogy az egyik legjobban keresett szolgáltatás a vendégek részéről, az a tokakezelés volt.

Ez manapság szinte majdnem olyan népszerű lett a vendégek körében, mint a végleges szőrtelenítés vagy a hialuronpenes szájfeltöltés.

A Fegyverneken található Individual Beauty Salon kozmetikusa, Ildikó, ezzel is foglalkozik.

A toka kezelés nála tűs mezoterápiával működik, vagyis mezoterápiás kezelést végez az érintett területen. Lipolízist végez a helyi zsírlerakódás eltávolítására, így lesz újra feszes a bőr.

A toka megnagyobbodása egy olyan dolog, ami nem minden esetben függ össze a túlsúllyal, ezt nagyon fontos megjegyezni.

Idővel a bőr megereszkedik, elveszti a rugalmasságát, ez pedig a bőr megnövekedéséhez vezethet. Sokak számára a nagyobb toka zavaró lehet, emiatt sokan úgy érzik, hogy külső megjelenésük összhatása már nem a régi és így nem érzik jól magukat, elvesztik az önbizalmukat.

Alkati szempontból előfordulhat, hogy már fiatalabb korban is kialakulhat a megnagyobbodott toka, függetlenül attól, hogy fennáll-e a túlsúly kérdése vagy sem.

Viszont azt azért látni lehet, hogy ez a kellemetlenség inkább az 45-50 felettieket érinti, vannak bizony, akik nehezen tudják elfogadni, hogy a koruk előrehaladtával a bőrük is megereszkedik és megnyúlik.

A tűs mezoterápiás kezelés során, fertőtlenítés után, megkezdődik a zsírszövetbe való hatóanyag-bejuttatás, ami ebben az esetben analitikus tisztaságú hatóanyagot jelent, ennek az anyagnak pedig bőrfeszesítő és bőrregeneráció az eredménye.

Sok kis apró, de sűrű sejtstimuláló tűszúrás éri ilyenkor a bőrt, így az megújul és kollagén kezd képződni a bőrben. Ez azért jó, mert nemcsak a zsírréteg vastagsága csökken ilyenkor a kezelés miatt, hanem a bőr állaga is megújul.

Fontos tehát, hogy mielőtt azonnal fejvesztve rohannánk az orvoshoz vagy éppen a szépségszalonba, hogy azonnal egy csapásra megoldja valaki a problémáinkat, inkább gondold át, hogyan cselekszel.

Érdemes először azt átgondolni, hogy van-e valamilyen lelki oka annak, hogy az elmúlt időszakban túlsúlyra tettél szert és ha igen, akkor hogyan tudsz ezen változtatni.

Másrészről azt is fontos látni és szem előtt tartani, hogy nem minden, a külső megjelenést érő probléma, vezethető egyből a túlsúlyra.

Ildikó, az Individual Beauty Salon kozmetikusa professzionális kezeléseket nyújt, így bátran lehet hozzá fordulni minden kérdéssel kapcsolatban.

Számos kezelés közül lehet választani nála, nemcsak a testet érintő kezelésekben jártas, kozmetikusként nem okoz gondot számára az arctisztítás, arcfeszesítés, szemöldök festés és formázás, sőt, még a gyantázás sem.

És ez csak pár szolgáltatás a sok közül, érdemes felmenni a honlapjára és megnézni, milyen kezelések vannak nála.

Elképesztően széles kozmetikai gépparkja teret enged annak is, hogy a modern kor vívmányai keveredhessenek a klasszikus módszertannal.

Ha szeretnél a tűs mezoterápiás toka kezelésre jelentkezni, nincs más dolgod, mint a www.i-beauty.hu oldalon lévő elérhetőségek egyikén bejelentkezni Ildikóhoz, aki a kezelés előtt egy személyes konzultációt is tart, hogy megismerjen téged, a bőröd és bemutassa neked, hogy hogyan is fog zajlani a kezelés.

Pin It on Pinterest

Share This