Ha mindenféle előzmény nélkül azt veszed észre, hogy masszívabb zsírréteg alakult ki állad és nyakad között, mindenképpen fordulj orvoshoz, mert a háttérben komoly egészségügyi probléma is állhat!

 

Ha viszont nem betegség miatt alakult ki, a toka könnyűszerrel eltüntethető műtét vagy plasztikai beavatkozás nélkül is! Sőt!

 

Nem csak az ott található zsírréteg szívódhat fel, de a bőr is feszesebbé válhat a kezelt területen! Hogy mégis hogyan?

Ebben a cikkünkben konkrét választ kapsz a kérdésre!

 

Ismerkedj meg most a mezoterápiás lipolízissel, mely azonnali megoldást jelenthet problémádra!

A toka kialakulása legtöbbször genetikai kérdés, de ettől még igencsak bosszantó!

Az arc teljes összképét megváltoztatja, sokkal teltebbnek mutatja alakunkat a valóságnál, és az öregedés során a bőr ráncosodásával idősebbnek is mutatja küllemünket!

A toka befolyásolja a sminkelési szokásainkat, hatással van öltözködésünkre, de még frizuránk megválasztására is, így okkal jelenthetjük ki, hogy egy kifejezetten életminőség befolyásoló jelenség.

A hiedelmek szerint a toka eltüntethető az arc tornáztatásával, de ha ez így is van, a folyamat biztosan hosszú és körülményes!

Azonban, ha elszántak vagyunk, megszabadulhatunk tőle akkor is, ha nem szeretnénk minden nap gyakorlatokat végezni, vagy hosszú gyógyulási folyamattal együtt járó, komplikációveszélytől sem mentes plasztikai műtétet igénybe venni!

Már nem szükséges feltétlenül drasztikus beavatkozásokat igénybe venni ahhoz, hogy megszabaduljunk a tokától! A plasztikai beavatkozások méltó alternatívájaként igénybe vehető a mezoterápiás lipolízis, mely kíméletlenül számol le a kellemetlen zsírréteggel!

Nem csak kozmetikai szalonokban, de plasztikai sebészeteken is hatékonyan alkalmazzák a módszert, mely nagyban alátámasztja hatékonyságát.

A mezoterápiás lipolízis sajátossága az, hogy tűszúrások segítségével magas hatékonyságú hatóanyagokat juttatnak a bőr felszíne alá, melyek felszívódva lebontják a helyi zsírréteget!

Nem kell megijedni, a kezelést rendkívül vékony, szinte érzékelhetetlen tűvel végzik, így a folyamat közben biztosan nem érzünk majd fájdalmat!

Azonban ezeknek az apró tűszúrásoknak nem csak az az egyetlen funkciója, hogy a zsírrétegbe injektálják segítségével a szükséges hatóanyagokat.

Egy igen hatékony sejtstimulálás is végbemegy eközben, ami nagy mértékben javíthat a bőr feszességén, elősegíti a kollagén termelődést, így a toka nem csak a zsír felszívódása útján, de a bőr feszesedésével is látványosan csökken, eltűnik!

De hogyan távozik a felbontott zsír a tokáról?

 

A lipolízissel felbontott zsírréteg a nyirokrendszerbe kerül, a nyirokkeringés hatására gyorsan elhagyja szervezetünket!

Ehhez viszont nagyon fontos, hogy betartsuk a kezelés vezetőjének tanácsait, és nagy mennyiségű folyadékot fogyasszunk a kezeléseket követően!

Kúra szerűen alkalmazva a mezoterápiás lipolízis akár néhány alkalom után képes teljesen eltüntetni a tokát, de ez függ a felhasznált hatóanyagoktól is.

Több különböző, egyidejűleg használt hatóanyag bevitele látványosan növeli a zsírbontó hatást!

Ne folyamodj hát rögtön plasztikai sebészeti műtétekhez, ha szeretnél zavaró tokádtól megszabadulni! Keresd fel inkább Dr. Bognárné Szabó Ildikót az Individual Beauty kozmetikai szalonban, aki egy konzultáció során megvizsgálja majd az érintett területet, és javaslatot tesz a kezelési folyamatra, mellyel valóban látványos eredmény érhető el!

A mezotrápiát ezenkívül számos más területen is alkalmazza, jótékony hatásait kiélvezheted tested számos problémákkal küzdő területén!

Ha téged is zavar a toka, és szeretnél minél hamarabb megszabadulni tőle, ne késlekedj, kérj időpontot és vágj bele a kezelésekbe!

Az eredmény olyan hatásos lesz, hogy te magad sem fogsz hinni a saját szemednek!

Pin It on Pinterest

Share This