Ma már mindenki a csokibarna, sima és ellenállhatatlan bőrről álmodozik, de nem mindig volt ez így a történelem során!

 

Korábban a hófehér bőr az arisztokrácia sajátossága volt.

 

Mivel a társasági események legtöbbször belső terekben zajlottak, a magasabb osztályok tagjait nem érte hosszabban napsütés, így bőrük mindig fehér maradt és igyekeztek is erre vigyázni.

Sok 19. század előtti filmben láthatjuk, hogy a hölgyek csinos napernyők segítségével védik bőrüket a nap hatásaitól.

A nap barnította bőr ekkor még a munkásosztály sajátossága volt, azt jelezte, hogy az illető sokat tartózkodik a napon, vagyis valószínűleg a szabadban dolgozik.

 

Ekkor még ismeretlen volt a napozás, és szolárium sem létezett…

De mára már ez mind a múlté, hiszen az ipari forradalom után minden megváltozott!

Napjainkban a barna bőr egyfajta státusszimbólum, ikonikus jellege az ápolt és vonzó megjelenésnek!

A tengerparti nyaralások, a gondtalan pihenés hangulatát idézi fel, amire nem mindenkinek van lehetősége, így ma már sokkal inkább jellemzője a barna bőrszín a magasabb státusznak.

A modellek, a filmcsillagok, az internetes sztárok egytől egyig barnaságukban versengenek, és az átlagemberek is igyekeznek hozzájuk hasonlítani. Nem is csoda, hiszen nap barnította bőr sokkal vonzóbban mutat, kevésbé engedi láttatni az esetleges bőrhibákat, és az alakot is karcsúbb fényben tünteti fel.

A lebarnult bőrhöz könnyebb öltözködni, szebben mutatnak a színek rajta, így mindenki arra törekszik, hogy valamilyen úton-módon képes legyen lebarnulni!

Sajnos ez nem csak akarat, de adottságok kérdése is, hiszen minden bőrtípus más és más, paraméterei alapján más szín elérésére képes.

A kreol, barnulásra hajlamos bőrű egyéneknek nincsen nehéz dolga, van, aki néhány percnyi szabad levegőn töltött idő után olyan, mint ha egy kéthetes nyaralásról tért volna vissza.

A fehér és érzékeny bőrű típusok azonban a nap hatására sosem érhetik el a csokibarna színt, hiszen erre nem képesek a bőrükben található pigmentek.

A káros UV sugárzás azonban jócskán megviseli ezt a típust, így a végeredmény sok esetben csúnya égés, hólyagok és hámlás is lehetnek.

Van azonban egy remek megoldás a barnulásra azoknak is, akik ezt a bőrtípust örökölték. Nem kell kitenniük magukat a nap káros sugárzásainak, vannak ma már ennél sokkal kíméletesebb, hatásosabb és biztonságosabb megoldások is az áhított szín eléréséhez!

Ha te is fehér bőrű vagy és szeretnéd, ha nem hófehéren kellene indítanod a nyári szezont, most jól figyelj!

De akkor is érdemes tovább olvasnod, ha a bőröd alapvetően nem problémás, hiszen az egészségre neked is figyelned kell!

 

Egy forradalmian új technológia, valódi innováció a Trend szolárium hálózat modern kínálata.

Szolárium gépeinkben a legmodernebb 0.3-as csövek és a kollagénterápiás redlight csövek együttes hatásukkal nem csak tartós és egyenletes barna bőrszínt képesek eredményezni, de óvják és egyben ápolják is a bőrt, így nem kell félned a korábbi szolárium típusok ártalmas hatásaitól sem.

Kényelmesen, kulturált körülmények között, szinte kikapcsolódásként töltheted el a barnulásra szánt időt, és elképesztően látványos eredménnyel távozhatsz.

A Trend szoláriumok egytől egyig automatizáltak, személyzet nélkül működnek, így a folyamat is jóval gyorsabb a megszokottnál, ugyanakkor magasabb színvonalat biztosít.

Ha te is szívesen kipróbálnád ezt az ultra modern technológiát, már Szolnokon, Tiszaföldváron és Törökszentmiklóson is megteheted!

Látogass el a trendszolarium.hu-ra, és tudj meg erről a nagyszerű újításról még többet!

Segítségükkel ma már a barna bőr nem csak a kiváltságosaké, de a tiéd, az enyém és mindenki másé is lehet!

Pin It on Pinterest

Share This