Az alsóruházat, legyen az szoknya vagy nadrág, jelentős szerepet játszik szettünk összhangjában

 

Ezt nem szabad elhanyagolni, hiszen, ha van egy csodás felsőnk, a rosszul kiválasztott alsóruházat tönkre is teheti azt!

 

Hiszen, ha ez történik, akkor a figyelem az alsóruházatra fog irányulni, amely nem lett jól kiválasztva, és nem a felsőre.

 

 

Így mindig kiemelt figyelmet kell fordítani vásárláskor a szoknyákra és a nadrágokra is: tulajdonképpen ezek teszik ki szettünk felét.

 

 

Nézzük először a legnőiesebb ruhadarabot, a szoknyát.

Egy jól kiválasztott, hozzánk illő szoknyával igazán nőiesek és gyönyörűek lehetünk, akár csak a hétköznapokon vagy egy ünnepségen.

Ehhez tudni kell, hogy milyen fazonú szoknya áll rajtunk a legjobban, hogy legelőnyösebb testrészeinket emeljük ki! Ez függ a magasságtól, a csípő szélességétől, az alkattól. Akkor se féljünk szoknyát felvenni, ha teltebb idomokkal rendelkezünk!

Nem csak a vékony hölgyek hordhatják ezeket a darabokat. A megfelelő darabokkal mindenki elegánsan mutat egy szép szoknyában.

 

A Scarlet Fashion-nél szoknyák széles választéka tárul eléd, különféle szabásúak, színűek, mintázatúak, hogy mindenki megtalálja a hozzá legjobban illőt.

 

Amellett, hogy a szoknya igazán nőies, ma már teljesen elfogadott, ha egy nő nadrágot hord, ne higgyük azt, hogy ez a férfiak ruhája.

Egy nadrág sokszor kényelmesebb és praktikusabb tud lenni bizonyos helyzetekben. A nadrágok világa nem áll meg a jól ismert farmernál. Ezekben a darabokban is rengeteg fazon és stílus található.

Egy nő nadrágban is lehet elegáns és csinos!

Ehhez meg kell találni a megfelelő nadrágokat. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy rossz méretet vásárolnak, például eggyel nagyobbat, így nem fog rajtuk szépen mutatni az adott darab.

Mindig akkora méretet vegyünk, ami jó ránk! Ne legyen se kisebb, se nagyobb. A Scarlet Fashion-nél ez nem fog előfordulni, hiszen minden vendégünknek segítünk kiválasztani a megfelelő méretet, hogy úgy álljon rajta a ruha, mintha csak ráöntötték volna.

Internetes vásárlás esetén pedig kérésre szívesen lemérjük a ruhákat, így ekkor is biztos lehetsz benne, hogy a számodra jó méretet fogod kézhez kapni.

A nadrágokban is rejlik elegancia. Egy gyönyörű, letisztult szövetnadrággal és egy hozzá illő felsővel például igazán csinos lehetsz bármilyen rendezvényen.

Ha vagány stílusra vágysz, nálunk ezt is megtalálod. Tőlünk bőrnadrágokat is beszerezhetsz, ami testedhez simul, kiemeli domborulataid, és mindehhez egy igazán vagány kinézetet nyújt.

A jó öreg, örök sláger farmernadrágot is megtalálod nálunk a legjobb minőségben! Mindenkinek kell, hogy legyen legalább egy farmernadrágja.

Az sem gond, ha laza stílusra, kényelemre vágysz.

Nálunk melegítőnadrágokat is találhatsz, de ezeket ne úgy képzeld el, mint a mackónadrágokat!

A mi darabjaink csinosak, válogathatsz hosszú és rövid melegítőnadrágok között, hogy még akár otthon is csinos lehess, de ugyanakkor kényelmes legyen a viselet.

Most már láthattuk, hogy milyen sok féle alsóruházat közül lehet válogatni, így nincs más hátra, mint beszerezni őket.

Nadrágokat tekintve is nagy kínálatra számíthatsz nálunk, mely folyamatosan bővül. Betérhetsz budapesti üzletünkbe, vagy böngészhetsz weboldalunkon.

Ha jól választod ki alsóruházatod, megfelelő méretben és fazonban, akár egy nőies szoknyát, vagy egy vagányabb nadrágot, és ehhez párosítasz egy csodás felsőt, biztos, hogy megnyerő lesz a szetted!

Az alsó- és a felsőruházat megfelelő kiválasztása és összepárosítása nagyon fontos. Nálunk egyszerre szerezhetők be csinos és elegáns alsó- vagy felsőruházatok, hogy összeállításodban igazán tündökölj.

Mi segítünk neked abban, hogy a hozzád legjobban illő darabokkal gazdagodjon ruhatárad.

Pin It on Pinterest

Share This