Az egészséges fogyás és a hosszútávon fenntartható eredmény kérdésköre nem hiába foglalkoztatja az emberek többségét.

 

Magyarország a lakosság számára levetítve a világ második leg túlsúlyosabb nemzete, a problémakör már a gyermekek körében is igen jelentős.

 

Sajnos ez már nem csupán esztétikai kérdés, hiszen a kóros túlsúly komoly betegségek kialakulásához is vezethet.

 

 

Többek között a cukorbetegség, az ízületi problémák, a szív- és érrendszeri betegségek nagy többsége is ennek köszönhető.

Nem feledkezhetünk meg továbbá a hízás lelki okairól sem, hiszen ezek kezeletlensége is komoly gátat szabhat az eredményeknek.

 

Bár a súlyból veszíteni elsőre nem is tűnik olyan rettentő komplikált feladatnak, de hogy mindez úgy történjen, hogy ne jelentsen szervezetünk működésére veszélyt, ne zavarjuk össze vele anyagcsere folyamatainkat és a végeredmény is megmaradjon, az nem is olyan könnyű folyamat.

A táplálkozás tudományával foglalkozó szakemberek rettentő sok tudást kell, hogy felhalmozzanak, pontos ismeretekkel kell rendelkezzenek azzal kapcsolatban, hogy mi és hogyan szolgálja testünket, és hogyan érhetjük el annak ideális működését.

Mivel a fogyókúra, mint iparág borzasztó nagy népszerűségnek örvend, számos olyan szereplő kínál alternatívát a fogyásra, aki tulajdonképpen nem ért hozzá.

Ennek köszönhetően a köztudatban sok olyan módszer kering, ami valójában nem hatásos, sok olyan terméket sózhatnak ránk, aminek nincs jelentős eredménye, vagy még akár szervezetünkre káros hatást is kifejthet.

A manapság még mindig olyan divatos extrém diéták nagyon sok esetben csak károkat okoznak, vitamin és ásványianyag hiányhoz vezetnek, lelassítják az anyagcsere folyamatokat, de valódi változást nem hoznak ezzel együtt.

Arra is érdemes figyelmet szentelnünk, hogy a túlsúly számos ettől szenvedő személynél a háttérben meghúzódó hormonális egyensúly zavarból vagy más rendellenes szervezeti működésből adódik, és ha ez nincs megfelelően feltárva és kezelve, a folyamat sok ponton akadályokba ütközhet.

Nem feledkezhetünk meg továbbá a hízás lelki okairól sem, hiszen ezek kezeletlensége is komoly gátat szabhat az eredményeknek.

Nem feledkezhetünk meg továbbá a hízás lelki okairól sem, hiszen ezek kezeletlensége is komoly gátat szabhat az eredményeknek.

Ahelyett, hogy idén újra belevágsz egy frissen felbukkanó csodamódszerbe vagy sanyargatod tested, hogy megszabadulhass túlsúlyodtól, bízd magad inkább egy szakértőre!

Ezzel nem csak egészségedet nyerheted vissza és óvhatod meg, de végre valódi, hosszan is fenntartható eredményeket érhetsz el!

Egy rövid diéta csak a legritkább esetekben hoz igazi változást. A valódi eredményeket a teljes szemléletváltás, az egyéni preferenciák felmérése és a személyre szabott módszer fogja meghozni.

A Natur-Med Health and Beauty központ 20 éves szakmai múlttal rendelkezik a témában, így bátran rábízhatod magad az itt dolgozó szakemberekre.

A szakmai vezető, Rónay Barbara nem csak kiválóan képzett táplálkozási tanácsadó és dietetikus, de hormontanácsadó is egyben, aki a holisztikus gyógyászati szemlélet szellemében nem csak tüneteket kezel, de feltárja a felmerülő problémák valódi okait is.

Az ő kezei között valódi képet kaphatsz szervezeted aktuális egészségi állapotáról, megtudhatod, pontosan milyen mennyi élelmiszer fogyasztására és mozgásra van szükséged.

Emellett professzionális testkezelésekkel is kiegészíti módszereit, aminek eredményeképpen páciensei akár havi 4 kiló zsírtól is megszabadulhatnak.

Ez a nyár még lehet az a nyár, amikor végre magabiztosnak és boldognak érezheted magad a strandon is! Engedj teret a valódi megújulásnak, vedd komolyan tested egészségét, és hidd el, biztosan meghálálja azt!

A központi rendelő Budapesten található, a konzultációkhoz minden esetben időpontegyeztetés szükséges.

Látogass el weboldalukra, a natur-med.hu-ra, vagy ismerd meg jobban Rónay Barbara munkásságát a https://ronaybarbara.hu-n.

Pin It on Pinterest

Share This