A zsíros bőrnek sok oka lehet, ezzel küzdenek tinédzserek és akár a középkorúak is egyaránt.

 

Mivel a kialakulás okai rengeteg embernél, kortól függetlenül jelen vannak, így nem lehet egy bizonyos korosztályhoz beskatulyázni.

 

A száraz bőrrel szintén ez a helyzet, de szerencsére mindegyikre van megoldás!

 

A zsíros bőrt a faggyú túlzott termelődése okoz, az emberek legtöbb esetben ezt az arcon, a T-vonalon érzik, de akár az egész arcbőr is jelen lehet.

Ez egy elég kellemetlen érzés, a sminket használó nők körében még nagyobb gondot jelenthet, mert a zsíros bőrön sajnos a smink nem tartós, könnyen elcsúszhat, elkenődhet, foltossá válhat az alapozó.

Szintén gondot okoz, hogy a zsíros bőrnél gyakoribb a pattanások, gyulladások kialakulása.

Sokan azt gondolják, ha folyamatosan bőrradíroznak, szárító hatású termékeket használnak, az majd segíteni fog. Pedig hossztávon inkább az ellenkezőjét váltja ki.

Ezt pedig sok kozmetikus szokta jelezni a vendégeinek, de valahogy még mindig nem jutott el a köztudatba ez a dolog.

Fontos azért azt is látni, hogy azok a férfiak és nők, akik ráadásul hosszabb ideig stresszesek, túlhajszolják magukat, nem pihennek eleget és ráadásul még egészségtelenül is táplálkoznak, azoknál az akné kialakulása is gyakoribb, a zsíros bőr pedig ezektől a tényezőktől inkább csak megerősödik, nemhogy elmúlik.

Fontos a folyamatos tisztítás, a hidratálás.

Számos olyan készítmény, termék kapható a drogériákban, gyógyszertárakban, amiknek a hosszútávú használata segíthet a probléma megoldásában.

Emellett tanácsos rendszeresen kozmetikushoz járni, aki professzionális szinten tudja a különböző termékeivel, eszközeivel tisztítani az arcbőrt.

A zsíros, pattanásos bőr egyébként nem csak az arcot érinti, előfordulhat, hogy a vendégek arra panaszkodnak, hogy a bőrproblémák máshol is megjelentek.

Ami a leggyakoribb az arc mellett, az a hát.

Mindkét terület érzékeny, ezért érdemes tényleg kozmetikus szakemberre bízni a kezelést, mellette pedig a mindennapi teendőket elvégezni (rendszeres arcmosás, tisztítás, heti pár alkalom bőrradírozás stb.), hogy az eredmény látható és érezhető legyen hosszútávon is.

A Skinbar kozmetikában Aramo bőrdiagnosztikát is végeznek, ami segít megmutatni a bőr állapotát, így könnyebben megtalálva azt, miként kell kezelni a bőrt.

Hiszen mindenkinek más a bőre, ezért másféle kezelésre is van szüksége. Ezzel a technikával rengeteg mindent meg lehet tudni a bőr állapotáról.

Ez egy profi kozmetikai készülék, megmutatja azokat a tényezőket a bőrrel kapcsolatosan, amiket esetleg szabad szemmel még a kozmetikus sem láthat.

Az arcdiagnosztikai gép egy képernyő segítségével képes feltárni a problémákat, megmutatja, milyen állapotban van a bőr.

3D felbontásban készít képeket a bőrről, ezt pedig a gép képes kielemezni és megmutatni mindent a bőr állapotával kapcsolatosan.

Ezzel a kezeléssel, vizsgálattal megtudhatja a vendég, hogy milyen a bőrtípusa, milyen szinten van a faggyútermelése, mennyire nagyok a pórusai és még sorolhatnám.

Ráncmérés, hidratáltsági szinten mér, illetve a bőr öregedését is vizsgálja. Ahhoz, hogy Bettina a vendég számára tökéletes kezelést tudja adni, fontos, hogy ezeket az információkat tudja a vendégről, így, ha kell, szívesen ajánlja mindenkinek, akinek szüksége lehet rá.

 

Ha Dabason vagy környékén laksz és kozmetikust keresel, itt az idő, hogy bejelentkezz a Skinbar kozmetikájába.

 

A weboldalon minden kezelést megtalálsz felsorolva, így, ha valamelyik felkeltette az érdeklődésedet, nyugodtan hívd Bettinát, vele mindent meg tudsz konzultálni.

Szóval, mikor is mész kozmetikushoz?

Pin It on Pinterest

Share This