A minap, az utakon haladva ráeszméltem, hogy valami megváltozott.

 

Bár Magyarország sosem volt híres a fejlett és megfontolt közlekedési kultúrájáról, de azért az sem volt feltétlenül elmondható, hogy agresszióban és figyelmetlenségben megszégyenítjük a balkáni országokat.

 

Most azonban komolyan azt tapasztaltam, hogy az emberek teljesen el vannak veszve, a felgyülemlett feszültséget és stresszt egy az egyben beleviszik a közlekedésbe.

 

A másik fontos szintér, ahol jól megmutatkozik az aktuális, általános lelki állapot, az az internet.

 

Bár eddig is előfordult, hogy az arctalanság kényelme felruházott egy-egy felhasználót a mindent is tudás erejével, de ami most zajlik, az szinte téboly.

Nem lehet már olyan posztot, cikket vagy megnyilvánulást találni az interneten, ami alatt a kommentek között ne törne ki valami féle mini háború.

De a szörnyű még csak nem is az, hogy az emberek nem értenek egyet, hanem hogy a vita egy pillanat alatt csap át személyeskedésbe, és a lényegről lekerül a fókusz, pusztán bántani akarja mindenki a másikat.

Egy másodperc alatt a lényegi vitából vádaskodás, a vádaskodásból személyeskedés, a személyeskedésből pedig akár fenyegetőzés is kialakulhat.

 

Hogyan jutottunk el idáig? Van innen vissza út?

 

A jelenlegi helyzet sok mindenkinek adott okot a feszültségre és idegeskedésre. Sokan elvesztették a munkájukat, kilátástalan és nehéz helyzetbe kerültek a korlátozások miatt.

Más részről a járvány egészségügyi áldozatokkal is járt természetesen, és ez is egy olyan plusz teher az emberek vállán, amivel nagyon nehéz megbirkózni.

Félünk a betegségtől, a haláltól, a kilátástalanságtól, az anyagi vészhelyzettől, és a jövő kiszámíthatatlanságától is egyszerre.

Ez az időszak most mindenkinek nehéz, így nem csoda hát, ha sokan nem, vagy csak nagyon nehezen tudnak megbirkózni egy ilyen stresszhelyzettel.

Kész és gyors megoldásokra van most szükség, olyan technikákra, melyek bizonyítottan, széles körben működőképesek.

Ha te is azt érzed, elvesztél a jelenlegi helyzetben, és nem látod a kiutat a folyamatos letargiából, ne feledd, hogy van megoldás. Olyan módszereket vehetsz igénybe, melyek visszaállítják helyes lelki egyensúlyodat, kiegyenlítik rezgésszámodat, és a rettegés és mélabú helyét átveheti így a szeretet, a megbecsülés és a hála.

Stresszkezelés, agykontrol

Ne félj hát segítséget kérni, tudd, hogy nem vagy egyedül ebben a nehéz helyzetben. Sok sorstársad már felkereste a megfelelő weboldalt, hogy megszerezze a megoldást kínáló stresszkezelő agykontroll filmet.

Igen, egy filmtől várhatod te is a megoldást. Ennek segítségével 20 perc alatt kirándulást tehetsz az univerzumba, eljuthatsz lelked legmélyebb rétegeibe, és a tudatos teremtés, a materializáció segítségével építheted újra világodat!

Viszlát szomorú hétköznapok, soha többé szorongó félelem, helyette csak nyugodt, kiegyensúlyozott és boldog megpihenés, és pozitív, mindent optimistán látó hozzáállás.

Tudom, hogy te is nagyon rég óta keresed a megfelelő megoldást! Azt is tudom, hogy szeretnél egy magasabb szellemi és lelki szintre lépni. Talán már próbáltad sokszor, de mégsem találtad mega. Megfelelő módszert! Talán teljesen kezdő vagy, és keresed az utadat.

Nem számít, hogy a tudatosság melyik szintjén állsz, ez a technika hidd el, neked lett kitalálva. A meditáció, a relaxáció egy olyan magas szintje ez, ami nem engedi meg az elkalandozást, és elűzi az ártó gondolatokat.

Mire vársz még? Kezdj bele még ma! Változtasd meg az életed!

stresszkezelesotthon.com

Pin It on Pinterest

Share This