Az új év időjárás szempontjából csupa meglepetéseket hozott magával.

 

Januárban tapasztalhattunk országszerte napközben és éjszaka is mínusz 10-13 fokokat, de előfordult már, hogy másnap napközben a 10 fokot is meghaladta a hőmérők higanyszála.

 

Ez egészségügyi szempontból rengeteg embernek nem kedvez, sokan szenvednek migrénnel, az idősebbeket még talán jobban is megviselheti.

 

Azonban közlekedés szempontjából is nagyon veszélyes ez az időjárásváltozás.

 

Már csak azért is, mert egyik nap több centis hó van és jegesedés, vagy éppen órákon át esik az eső, utána pedig napsütés. Az erős napsütés sokszor a látási viszonyok romlásával járhat.

Hiába a napellenző vagy a napszemüveg, az aszfaltról előfordulhat, hogy a napsütés és világosság már szinte vakító. Ennek ellentéte pedig a fagyás, a jegesedés.

Ha fagyos és jeges az út, nagyon óvatosan kell közlekedni, mert még a legminőségibb gumiabroncsok is csúszhatnak az úton, ez kiszámíthatatlan.

Ilyenkor lassabban kell haladni, kerülni kell minden hirtelen mozdulatot, ami kiránthatja a kocsit és így az abroncsok a tapadásukból veszíthetnek. Tartani kell a távolságot az előttünk lévő autótól, mert a csúszós út miatt könnyen belerohanhatunk a másikba, ezzel balesetet okozva.

 

Télen pontosan a hideg, jég, hó, latyak stb. miatt oda kell figyelni a rendszeres takarításra és autóápolásra is.

 

A kosz, a por és minden egyéb szennyeződés tönkre teheti az alkatrészeket, ráadásul a koszos és poros autó igencsak igénytelennek tűnik.

Viszont ahhoz, hogy a te kocsid ne tűnjön igénytelennek, hogy ne legyen koszos és mocskos, nem kell egyből arra gondolnod, hogy saját kézzel órákig kell a hidegben sikálnod.

Az NRG Polír autókozmetikával, autóápolással, polírozással foglalkozik, de ne felejtsük el azt sem, hogy repertoárjukba tartozik még a karceltávolítás, a fényszórók polírozása és az egyedi matricák elkészítése és felhelyezése is.

autópolírozás

Így, ha szeretnéd az autódat ápoltan, tisztán, ragyogóan és karcmentesen tudni, akkor náluk a legjobb helyen jársz. Az NRG Polír pontosan az, amire ebben az esetben neked is szükséged van: egy professzionális autókozmetikai és polírozó cég.

Számos szolgáltatás közül tudsz válogatni, az alap polírozástól kezdve egészen a mély polírozásig, belső és külső tisztításig minden van náluk. Érdemes előre egyeztetni velük, így biztos, hogy pontosan azt kapod majd, amire a kocsidnak is szüksége van. Indulás előtt mindenképp hívd fel őket és egyeztess!

A télnek még koránt sincs vége, hiába mutatja azt az időjárás, bármelyik nap beköszönthet újra a hideg és a fagy, éppen emiatt a téli felkészítő csomag szolgáltatásukat is ajánlani tudom neked.

Mivel télen nagy igénybevétel van a fényezésen és az üvegeken, a szolgáltatás része, hogy ezekre védőbevonatot tesznek. Sőt, az alapos tisztításon kívül még a külső műanyag részekre és a gumikra is külön figyelnek és leápolják őket.

Ha szeretnéd kipróbálni valamelyik szolgáltatásukat, keresd őket bizalommal ezen a számon:

+36 20 287 5788.

A címük pedig 1165 Budapest, Íjász utca 17.

 

Weboldaluk: www.nrg-polir.hu/,

email címük pedig: nrgpolir@gmail.com

 

A weboldalon a leírásokon kívül számos más hasznos információt is megtalálsz, mint például az ügyfelek véleményeit, egy külön blogot a témával kapcsolatban, sőt, még a tulajdonos,

Nagy Róbert bemutatkozása is fent van. Ha kérdésed van, vagy csak szimplán érdeklődnél a szolgáltatások iránt, hívd őket, vagy töltsd ki az oldalon található űrlapot.

Csak név, e-mail cím, telefonszám kell hozzá és máris elküldheted az írásos érdeklődésedet. Oldalukat itt találod meg: www.nrg-polir.hu

Pin It on Pinterest

Share This