Ha tetőfelújításról, netán teljes építtetésről van szó, mindenki egyből a magas árra és a hosszan elhúzódó munkálatokra asszociál.

Az is eszedbe juthat, hogy egy ilyen munkálatot csak nyáron érdemes elvégezni, hiszen akkor kisebb az esélye a felújítás közbeni beázásnak és a hőveszteség sem akkora, mint ha ugyan ez hidegben történne.

De nyáron a legtöbb profi csapat igencsak be van táblázva, így, ha szeretnél belevágni a munkálatokba azt már jó előre, akár évekre előre meg kell tervezned.

Ezek az indokok sokunk kedvét szeghetik, és emiatt a tetők rosszul funkcionáló, régi ósdi kinézetűek maradnak.

Pedig van megoldás a problémára, ha az ember körültekintően utána néz a lehetőségeinek.

Könnyű tető a megoldás

A könnyű tetőszerkezetnek számos előnye van, többek között a sokkal rövidebb kivitelezési idő, és a jóval szolidabb költség. Ezzel a módszerrel nem kell a felújítandó tetőt teljesen visszabontani, hiszen mivel nem nehezedik olyan nagy súly a tartó szerkezetre, a régi tartógerendák jó nagy része akár meg is tartható, és erre készül el az új kinézet.

A palatetők felújítása során is megspórolhatunk egy csomó költséget és intézni valót, hiszen a szerkezet a palára közvetlenül akár rá is építhető, így nem kell a bontást és elszállítást engedélyeztetnünk.

Másrészről pedig a zsindely borítás egy nagyon modern kinézetet adhat tetőnknek, számtalan színből és mintázatból is választhatunk.

Azt is fontos tudni, hogy ezek a szerkezetek nagyon jól szigetelhetőek egy egyszerű technológia segítségével. Az OSB rétegek közé üvegszálas gyapot kerül, ami köztudottan az egyik legjobb és leghatékonyabb szigetelési módszer.

Ennek köszönhetően a tetőszerkezet sokkal inkább bent tudja tartani télen a meleget a házban, nyáron pedig meggátolja, hogy extrém módon felmelegedjenek a belső terek.

De hogyan is vágjunk bele, ha már elköteleződtünk a könnyű tetőszerkezet választása mellett?

Először is találni kell egy profi és megbízható kivitelező csapatot, akik hamar állnak rendelkezésünkre. Az ő tanácsaikra lapozva megtudhatjuk, mi a leggyorsabb és legköltséghatékonyabb módja a tető felújításának vagy teljes megépítésének.

A Tetőző csapata több 25 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a könnyű tetőszerkezetek megtervezésében és kivitelezésében. Legyen szó akár nagy kiterjedésű, bonyolult szerkezetű, vagy lapos tetőről, ők tudják, mi a munka legoptimálisabb módja, és becsülettel el is végzik a rájuk kiszabott feladatokat.

Az ország teljes területén tudnak kivitelezéseket vállalni, így érdemes őket felkeresni a weboldalukon található elérhetőségek valamelyikén. A felmérést követően egy pontos árajánlatot adnak a szükséges anyag és munkaköltségről, és ha ezt elfogadjuk, rövid határidőn belül meg is kezdődhet a munka!

Ne várj feleslegesen éveket arra, hogy tetőd megújuljon és végre a kellő hatékonysággal tudja megvédeni otthonodat a hőmérséklet és időjárási elemek kitettségétől. Kérj árajánlatot mihamarabb, hogy a következő szezonban már élvezhesd is a jól felépített és szigetelt szép tető áldásos hatásait.

Finanszírozás szempontjából is nagyon rugalmas a cég, akár bankon kívüli részletfizetést is kérhetsz tőlük, egyedi feltételekkel. Ez egy olyan ajánlat, amit egyszerűen vétek lenne kihagyni, így nem is érdemes sokáig gondolkodnod rajta!

Vedd fel a kapcsolatot a céggel, és tisztázzátok mihamarabb a lehetőségeket!

Legyen a te házad teteje a legszebb az utcában!

Hidd el, ez működhet gyorsan, egyszerűen és akár viszonylag kevés anyagi befektetéssel is!

Oldal elérhetősége: www.tetozo.hu

Pin It on Pinterest

Share This