Minden menyasszonynak az az álma, hogy lélegzetelállítóan gyönyörű legyen élete legfontosabb napján!

 

Jó esetben ez az esemény csak egyszer történik meg egész életünk folyamán, így nem csoda, ha meg akarjuk adni a módját, és feledhetetlenné akarjuk tenni megjelenésünket.

 

 

A menyasszonyi ruha a legnagyobb hangsúllyal rendelkező választás a menyasszony esetében.

Menyasszonyi ruhaszalon

 

Fontos azonban szem előtt tartanunk, hogy a megfelelő kiegészítő választás nélkül a menyasszony külsője nem lehet tökéletes.

 

A fontos kiegészítők közé tartozik a tiara, kalap vagy fátyol, a csokor, a cipő, és nem utolsó sorban az ékszerek is. Sokan nem tulajdonítanak elegendő figyelmet az ékszerek megválasztásának, pedig ezek azok az apró, de mégis kulcsfontosságú darabok, melyek még jobban emelhetik a menyasszony szépségét.

Milyen ékszert illik választani az esküvőre?

Nincs kötött szabály arról, milyent szabad, és milyent nem szabad viselni, de fontos, hogy az ékszerek a teljes megjelenéssel harmóniában álljanak, simuljanak az összképbe, de mégis emeljék a nívót!

Romantikus ruhához jó választás lehet a gyöngysor, csillogó, feltűnően díszített esküvői ruha esetén pedig növelhetjük a csillogási faktort szépen szikrázó köves ékszerek választásával.

Praktikus szempontból fontos, hogy az ékszerek biztonságosak legyenek, ha lehet, ne akadjanak bele a menyasszony hajába, mások ruhájába.

A nyaklánc választásnál továbbá azt is érdemes szem előtt tartani, hogy milyen a dekoltázs, milyen hosszúságú lánccal passzol szépen.

A gyűrűk viselésével vigyázzunk ezen az ünnepélyes alkalmon, hiszen, ha az eljegyzési és jegygyűrűnkön kívül más ékszereket is viselünk ujjainkon, az elvonhatja a figyelmet az alkalom főszereplőiről!

Menyasszonyi ruhaszalon

Menyasszonyi ruhaszalon

És ha már a jegygyűrűknél tartunk: ez az az ékszer, aminek viselését nem kerülhetjük el!

A jegygyűrűk választását hagyományosan a jegyespár együtt teszi meg, a két gyűrű általában illik egymáshoz, ugyan annak a stílusnak a női és férfi változata.

A szokások leginkább arany karikagyűrűt mutatnak, de ma már nem ritka, hogy kővel van díszítve a jegygyűrű is, csak úgy, mint az eljegyzési gyűrű, szokás gravíroztatni, és az anyagokat is kreatívan keverni egymással.

A női jegygyűrű modern változata illeszkedik az eljegyzési gyűrűvel, így az esküvő után a friss feleség mind a két ékszert kényelmesen tudja viselni.

A modern menyasszonyok a hagyományos választékon kívül ma már különleges ékszereket is viselhetnek. Nagyon divatosak manapság az úgynevezett hajékszerek, melyek csodásan feldobják a menyasszonyi frizurát, de akár egy bokalánc is szépen feldobhatja a rövid ruhás menyasszony megjelenését.

Nem tudod, hogyan és milyen támpontok mentén válaszd ki ékszereidet az esküvődre?

Ne félj, van segítség!

Az Angel Moletti de Luxe esküvői ruhaszalon kedves munkatársai nem csak a legideálisabb ruha beszerzésében kísérnek végig, de az ékszerek kiválasztásában is számíthatsz rájuk.

Nagy tapasztalatuknak köszönhetően már jól tudják, melyik ruha típushoz és stílushoz milyen ékszerek illenek a legjobban, és a titkaikat szívesen el is árulják neked!

Ha nagy méretű menyasszonyi ruhát keresel, jelentkezz be hozzájuk, hisz az ország talán egyik legnagyobb molett esküvői ruha választéka tárul majd itt eléd!

A megfelelő kiegészítőkkel pedig olyan lehet a megjelenésed esküvődön, amiről eddig még álmodni sem mertél. A kulcs az összhang, az egyedi ízlés és az adottságoknak megfelelő választás!

Ha neked is ez a vágyad, itt biztosan jó helyen leszel!

Pin It on Pinterest

Share This