Amikor az ember egy stresszesebb időszakon megy keresztül, kézenfekvő módszer az ellazulásra a relaxáció és meditáció.

Tudatos teremtés útján igyekszünk testünk lelki és szellemi egészségét is visszaállítani, de a folyamat sokszor akadályokba is ütközhet…

A folyamat persze egyszerűen hangzik az instrukciók szerint: ülj le kényelmesen, egy csendes helyen, és képzeld el, hogy… De mi van azokkal, akik nem tudják elképzelni?

A vizualizációs képességet nagyon sok minden befolyásolja.

Életvitelünk, szokásaink, személyiségünk és alapvető adottságaink is hatással vannak arra, hogy milyen a képzelő erőnk, mennyire tudjuk megjeleníteni magunk előtt képekben azt, amit szeretnénk.

Vannak olyanok, akiknek ez nagyon ügyesen megy, és teljes világok megteremtésére, bejárására van ez által lehetőségük. De most már azoknak sem kell csüggedniük, akik nem tudják ezt a gyakorlatot egyik pillanatról a másikra elsajátítani.

Egy innovatív technika segítségével ma már az is könnyedén részt vehet egy professzionális meditációs folyamatban, akinek eddig ez a vizualizációs képesség gyengesége miatt nem volt erre lehetősége.

 

Egy film segítségével utazást tehetünk az Univerzumban, bejárhatjuk belső utunkat, és helyére tehetjük az elmozdult kis építőelemeket, kockákat.

Stresszcsökkentő film

Stresszcsökkentő film

 

Amikor stressz kezelésről van szó, nem éppen hatásos folyamat egy olyan módszert erőltetni, mely a kipróbálójának annyira nehezen megy, hogy az megoldás helyett csak újabb terhet helyez a vállára. De ez a módszer, a mi módszerünk mindenki számára könnyen elsajátítható, mégis hatásos és jól bevált gyakorlat.

Természetesen nem azt állítjuk, hogy a vizualizáció teljesen szükségtelen ahhoz, hogy a materializáló folyamatokat sikeresen végre hajtsuk. Igen is fejleszteni kell ezt a képességet, ha valódi eredményekre vágyunk, és ezt a képzelőerő fejlesztésével tudjuk a leggyorsabban elérni.

Fontos, hogy ha nehézségeink adódnak ezen a területen, nézzünk kevesebb TV-t, üljünk kevesebbet a számítógép előtt, helyette inkább töltsük az időnket olvasással vagy éppen pihenéssel.

Megfigyelhetjük, hogy a képernyőhasználat lecsökkentése akár már egy hét után is észrevehető javulást hoz e téren. Fontos az is, hogy próbáljunk nyugodtak maradni, ne helyezzünk magunkra plusz feszültséget, ha elsőre nem úgy sikerül a gyakorlat, ahogyan terveztük, csak relaxáljunk, lazuljunk el.

Aki valódi változást szeretne, annak meg kell bíznia önmagában, és el kell hinnie, hogy ez valóban sikerülhet. Egy magasabb életminőség és rezgésszint elérése csak akkor lehetséges, ha minden hitünk abban van, hogy képesek vagyunk ezt elérni.

Csak az képes a kétségeket és folytonos feszültséget szeretetre és hálára cserélni életében, aki valóban el is hiszi, hogy minden ember eredendően erre született.

Az ember eredendően jó és teljes, pusztán a körülmények és külső hatások teszik megtörtté és sérült állapotúvá. De ha időben elkezdünk dolgozni azon, hogy visszafojtsuk a lehúzó erőket, és egy olyan utat választunk, mely a tiszta gondolatok és pozitív érzések felé visz, megtapasztaljuk, hogy utunkon rengeteg erő és plusz, eddig nem ismert tartalék vár minket.

Merjünk hát hinni önmagunkban, elménk és lelkünk erejében, és válasszunk olyan megoldást a belső munkára, mely valóban, a mi saját képességeinkhez van testre szabva.

A stresszkezelesotthon.com módszere egy bizonyítottan hatásos, mindenki számára jól használható módszer, melynek akár napi többszöri használata is lehetséges! Vágj bele akár már ebben a pillanatban!

 

Csak néhány perc, és gyökerestől meg is változhat az életed!

Pin It on Pinterest

Share This